Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şimdi çıktı fırından
Collapse
X
-
Ynt: şimdi çıktı fırından
Orjinal yazı sahibi: Aybarsdün aldım aracımı .resimleri eklemek bugüne kısmetmiş.umarım beğenirsiniz..
20" jantlar çok yakışmış.Memnunmusunuz..??2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"
Yorum
-
Çok güzel maşallah güle güle kullanın Bu kadar resim yetmez onu da ilk ben söyleyimSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sabahOrjinal yazı sahibi: Aybarsdün aldım aracımı .resimleri eklemek bugüne kısmetmiş.umarım beğenirsiniz..
20" jantlar çok yakışmış.Memnunmusunuz..??
Bende 20" olarak sipariş verdim.Forumlarda 20" için pek hoş laf eden yol..(kullanıcıları dışında)
yorumlarınızı merakla bekleyeceğim..2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"
Yorum
-
yourock maşallah Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin kazasız belasız bol keyfli sürüşler dileğiyle, aracınız mükemmel görünüyor gerçekten angle hemen bir kurban kesin ve nazar boncuğu da takmayı unutmayın Hasan ında dediği gibi, içli dışlı daha çok resim isteriz :P tekrar hayırlı uğurlu olsun.. maşallah
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
elbette paylaşırım.siz bayağı bi yorum okursunuz zaten araç gelene kadar .ben bayağı dirsek çürüttüm çünkü 3.5 ay beklediğim için tecrübeyle sabit.kurbanı da p.tesi salı plaka işleri bitecek nasipse plakayı takınca hmn kescem..
Yorum
-
-
offff 20" jant görme görme arabada nasıl durduğunu unutmuşum Allah nazardan saklasın, güle güle kullanın.
fotolara bir el attım bu arada
Orjinal yazı sahibi: sabahdaha sonra sürüş izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bende 20" olarak sipariş verdim.Forumlarda 20" için pek hoş laf eden yol..(kullanıcıları dışında)
yorumlarınızı merakla bekleyeceğim..
ama Insignia kalıplı ve çamurlukları geniş araba. Insignia için 20" birşey değil. 295 genişliğinde lastik takan bile var ya bu zamana kadar kaç tane D segmentinde görülmüş bu.
millet eski alışkanlıllardan dolayı 20"e ön yargılı yaklaşıyor ondan dolayı. bir sorun olmaz için rahat olsunInsigniaTEAM
Yorum
Yorum