Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karakartal :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karakartal

aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, maşallah....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
      eyvallah sağolun vallahı plakalar el mahkum bundan alıcaktık rh olarak 044 hosuma gıttı aldım 121 de vardı acıkcası yaza ıstanbula gelmeyı planladıgımdan umursamadım pek ama guzelde yakıstı app yaptırıcam muhurde bastırabılırım ustune su ankı plakalar da muhursuz yarın bastırıcam aceleden aldım cıktım :P
      valla bizim burda mühür olayı cok zor bastırabilceginide düşünmüyorum o kadar cevremiz var amirinden memurunda istediğimiz plakayı aldık ama mühür bastıramadık bana emsal göster bastırım dedi bende dört gözle mühürlü app arıyorum keşke sen bastırda bende emsal göstereyim hayırlı olsun tekrar kardeşim kazasız kullan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: UFUK CAN
        Orjinal yazı sahibi: iatros
        eyvallah sağolun vallahı plakalar el mahkum bundan alıcaktık rh olarak 044 hosuma gıttı aldım 121 de vardı acıkcası yaza ıstanbula gelmeyı planladıgımdan umursamadım pek ama guzelde yakıstı app yaptırıcam muhurde bastırabılırım ustune su ankı plakalar da muhursuz yarın bastırıcam aceleden aldım cıktım :P
        valla bizim burda mühür olayı cok zor bastırabilceginide düşünmüyorum o kadar cevremiz var amirinden memurunda istediğimiz plakayı aldık ama mühür bastıramadık bana emsal göster bastırım dedi bende dört gözle mühürlü app arıyorum keşke sen bastırda bende emsal göstereyim hayırlı olsun tekrar kardeşim kazasız kullan
        zorlamaya çalışıcaz bakalım
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sponsorumuz olan Bahçeşehir sonax,çift mühür app yaptırabiliyor,ilgilenenlere duyurulur clapclap
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Forum için özel bir fiyat versinler yaptırmak isteyen arkadaşlar yaptırır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
              Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Hayırlı olsun siyahın yeri ayrı

Orjinal yazı sahibi: opelmania
              Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. İmzanızda Karbon siyah yazıyor oraya takıldım ben alala
              Abi siyah öyle geçiyor zaten?

yahu bizim araba siyah olmsına rağmen bilmiyodum
              2 tür siyah var karbon siyah ve safir siyah (ikincinin adından emin değilim)
              hatta forumdan 2.el opc tampon alan kişinin bu siyah farkından dolayı ton farkı olmuştu, kimdi hatırlamıyorum

maşallah kazasız belasız kullanın inşallah, hayırlı olsun
              InsigniaTEAM

Yorum

safir siyah türkiyede yok sanırım. Karbon siyahta tam siyah değil bana göre benım eskı astraya gore mesala ki bayide yenı astrayla yan yanaydı ordada fark vardı
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Forum için özel bir fiyat versinler yaptırmak isteyen arkadaşlar yaptırır.

aynen katılıyorum, çıft mühürlü ve kenarı kesik app plaka yaptırabılıyolarsa bende düşünüyorum, o gün sonax ı ziyaretimizde ilgimi çekmişti plakaları görmüştüm, sorcaktım ama kaynadı, unuttum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    Sponsorumuz olan Bahçeşehir sonax,çift mühür app yaptırabiliyor,ilgilenenlere duyurulur clapclap
                    Abi çift mühür demişsin ama geçen sordum tek mühür dediler bana

Yorum

tek mühür hangisi demişlerdi, cemiyetmi, trafik mühürümü....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        tek mühür hangisi demişlerdi, cemiyetmi, trafik mühürümü....
                        Onu bilmiyorum arabayı yıkatmaya gitmistim sonaxta sordum abi cift mühür mü app diye , tek mühür zaten artık farketmiyo tek cift dedi hatta

Yorum

olurmu ya, biri trafık şubenın bastıgı buyuk olan muhur, diğeri ise trafik cemıyetının bastıgı önemsiz muhur, trafıgınkı kesınlıkle olamsı gerek....

Yorum

ben gördüm çift mühür..Hasan'ın dediği gibi.Ayrıca özel fiyat verdiler,forum için
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Abi bende gördüm kasanın yan tarafında hatta ama benim yanlısım var ozaman

Yorum

Ben kendi araçlarının üzerinde gördüm
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X