Karakartalda segment atladık resimdeki ben değilim daha ıyı fotolar cekecegımde bunlar alelacele olanlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Karakartal :)
Collapse
X
-
Ynt: Karakartal
Yalnız Allahtan forumu okudumda bır arkadas karlı havalarda tc tyı kapatın dıye belırtmıs cok ısıme yaradı o yoksa dans edecektık farlar acayıp hakkaten yapanının gecmısıne rahmet
Cekıcem cekıcem kumandanı allayayım pullayayım waxlayayımda trıpodu koyup model yapıcam ınsallah2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
bu arada, pilakanın sonu 044 ) ben çok istemiştim benim aracın pilakanın sonu da 044 veya 444 olsun diye ama daha önceden biri passat diğeri E serisi sahibi abilerimiz almışlar ihihi kısmet 744 eymiş tekrar hayırlı olsun..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
eyvallah sağolun vallahı plakalar el mahkum bundan alıcaktık rh olarak 044 hosuma gıttı aldım 121 de vardı acıkcası yaza ıstanbula gelmeyı planladıgımdan umursamadım pek ama guzelde yakıstı app yaptırıcam muhurde bastırabılırım ustune su ankı plakalar da muhursuz yarın bastırıcam aceleden aldım cıktım :P2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Hayırlı olsun siyahın yeri ayrı
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. İmzanızda Karbon siyah yazıyor oraya takıldım ben alalaSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanHayırlı olsun siyahın yeri ayrı
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. İmzanızda Karbon siyah yazıyor oraya takıldım ben alala
yahu bizim araba siyah olmsına rağmen bilmiyodum[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
Yorum