Duyuru

Collapse
No announcement yet.

34 SML 98

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 34 SML 98

"Beyfendi kılıklı serseri" deyimini beğendim ama Jantları beğenmedim uyduruk olmuş gibi.Sport janlarını çıkartıpta bunu takmazdım şahsen.yabi resimler yanıltıyo da olabilir.Aracınız hayırlı olsun beyaza sunroof çok yakışıyo yerinde bi tercih..

Yorum

ewet jantlar pek fotojenik değiller.normalde daha hoş gibiler yada ben beğendiğim için bana öyle geliyor.sonuçta çok daha güzel jantlar var piyasada ama her jantı takamıyoruz bu 5 bijon 120mm hikayesi oldukça can sıkıcı.3 kasa bmw jantları bize uyuyor.15-20 model arasından tercih yapmak zorunda kalıyoruz. ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten diğer modelleri görebilirler.

Yorum

Hayırlı olsun aracınız. Kazasız günlerde kullanın.
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

hayırlı olsun, ama jantlar olmamış bence

Yorum

Kazasız belasız aracınız hayırlı olsun. Jantlar iyi ancak daha büyük boyutlu olsalar tadından yenmezdi bence bu derece iddialı araç için bu janjanlı jantlar küçük kalmış. Çukurlara dikkat Çağrı dediyse...
            [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Masallah arac cok guzel fakat bole bi araca o jantlar hic gitmemis arabanın asaletini alıp götürmüş resmen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaşar
                Masallah arac cok guzel fakat bole bi araca o jantlar hic gitmemis arabanın asaletini alıp götürmüş resmen
                yahu bence orjinal 18' edition jantlarından bin kat daha güzel. O neydi öyle at arabası gibi??Orjinal 18' edition jantlar zaten bir insigniada birde at arabalarında war... haha
                tabii zewkler we renkler tartışılmaz,ben bunu begenirim sen onu begenirsin başkası hiç birini beğenmez ihihi ...
                bene bu şekil safkan ingiliz atı gibi asil olmuş. ihihi
                hem piyasadaki bmw 5 lerin yarısında bu jant war.

Yorum

Audi A4 de jant kapağı gördükten sonra(Vw Erel de şimdiki kasa daha yeni çıkmıştı,ondan başka da görmedim jant kapağı) insignianın 18 inçlik jantlarına haksızlık etmemek gerek diye düşünüyorum.
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

hahaa ben ınsıgnıa alırken 3 kasa kampanya yapmıstı 32 bın euro dıee oda kapaklıydı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                      hahaa ben ınsıgnıa alırken 3 kasa kampanya yapmıstı 32 bın euro dıee oda kapaklıydı

o kampanyalı 3 kasalardan bende almiştım 32000 euroya, tabi bi ay sonra bin pişman oldum, jant yok, deri koltuk yok, direksiyon tuşları yok, zenon yok, çıldırdım, 5000 euro masraf yapıp aracı premıum paket yaptım ama nafile, orjınal gıbı olmuyor...

Yorum

sewgili forumdaşlarım,benim serseri satılık.A5 coupe 18 tfsi'a terfi etmeye karar verdim.resimlerden de görülecegi üzere standart donanımından extra olarak sunroof paketi + 18' jantları mewcut.2011 ocak trafiğe çıkışlı sadece 14,500 km de..iş yeri karşıda oldugundan serwisle gidip gelıyorum aracı kapalı garajda muhafaza ettım,degısen boya yok sadece arka çamurlukta serçe parmağı kdr çizik var başka bir kusuru yok.(ilk günkü lanet kokusu hala üzerinde ) ilgilenen olursa pm den mesajlarınızı beklıyorum. yabancıya gitmesin :=)

selamlar..

Yorum

Allah gönlüne göre versin. Hayırlı satışlar...

Yorum

Bu arabayı sürekli Bağdat Caddesinde görüyorum, sizmisiniz ? Mesela dün gece saat 01:00 civarında Suadiye Starbucksin önündeydi

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

yes benim,satmadım arabayı erteledim biraz..ben acıbadem de oturuyorum haftasonları dewamlı oralardayım..geceleri de arasıra scirocco tokatlamaya sahile inerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                                ...
                                ..geceleri de arasıra scirocco tokatlamaya sahile inerim
                                haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X