Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hele Şükür Geldim :) -EA-

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hele Şükür Geldim -EA-

Teşekkür Ederm Sufyy

Yorum

Hayırlı olsun. Egzoz yaptırmayı da düşünüyorsundur herhalde
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Mutlaka Egzozlarımı Seçtim bile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          bence stoplar çok siyah olmuş. aynısına sahip olsaydım farları yakmadan gezmezdim.
          bu durumda farlarada Bülent abininki gibi mercek+karartma şart derim
          +panjurun alt 2 çıtasına piano black kaplama
          aynen katılıyorum arka stoplar biraz koyu kaçmış
          1.6 T Cosmo Siyah

Yorum

Güle güle kullan. Madem siyah olayına girdin, bagaj üstü spoiler (boyanmayacak siyah) ön panjur ilk iki kalacak şekilde diğerleri siyah. Aynalar,tavan, cam diyecektim onlar da tamam siyah Mümkünse farların içinden "dış" kısımları siyah. Plakalık direk iptal. Plakanın dış siyah çizgisi tinerle silinip iptal. En son çift çıkış tamponlar difüzörden kesilip güzel yuvarlak egzoz ve abartmadan 3cm yay O kadar saydın çık biraz para dersen tabi.. ihihi

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

130luk mu bu?
              Stoplara katılıyorum fazla koyu.
              Egzozu nasıl yapacaksın difüser felan takacakmısın fiyatını öğrendinmi acaba.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

ooo güzel görünüyo maşallah.. ama bencede stoplar biraz fazla kararmış.. yakışmış ama yinede, yakışmamış diyemem hayırlı olsun, güzel günlerde bol keyfle kullanman dileğiyle Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Met
                  Orjinal yazı sahibi: Sufy
                  mesaj yazınca gördüm aracınız bugün neredeydi sanki canlısını gördüm
                  Metroport alışveriş merkezi otoparkındaymış yakınız arkadaşla herhal.

Yorum

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin..Arkadaşlara katılıyorum,stoplar yanmayınca çok siyah geliyor benim gözüme :/ Aynısını bir üyemizde yaptırmıştı,ben pek beğenmedim açıkçası..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı, uğurlu olsun ergin, araba yanıyor, çok güzel, Allah kazasız, belasız binmeyi nasip eylesin, bişi sorcam, bu stopları daha açık renk yapamazlarmıydı, aslında arac beyaz oldugu ıcın bize cok koyu geliyor, aracta siyah olsaydı hiç sırıtmazdı....

Yorum

Plakanın dış çizgisi tinerle silindikten sonra alttan boyayı kavlatıyo ikincisi tam beyaz olmuyo yani giri bi tona bürünüyo.Son 15 günde çıkan plakaların siyah şeritleri silinemiyo bundan sonra da plakalar bu şekil çıkacakmış.dün sanayide bize söylenen buydu.

Hem madem arabaya siyah beyaz ton vermek istiyosun çek bi irmscher panjur tadından yenmez..Hayırlı olsun..

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun dostum bağaj spoilerini nerden alıyosun acaba birde janlar 17 mi 18 mi?

buarada egzozlu daha güzel olucak kesin

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Arkadaslar Yorumlarınız Pozitif Veya Negatif Tekrar Teşekkürr Ediyorumm Ön Panjuru Boyatıyorum Sıkıntı yok Jantlarım 18 Arka Taraf Egzos Çıtası Piano Black Boyatıyorum Egzoslar İçin Fiyat Almadım Daha Belkide Sadece Egzos Kafası Kullanabilirim Yay Düşünmüyorum büyük rahatsızlk veriyo rahatıma düşkün insanım ben amerikan far yaptırıcam ön ve arka Tampon Yanlarına kırmızı sarı varya onları sadece siyah renk olarak koyucam Siyah Çıtayı ankaradan getirtiyorum 150 tl arka opel armasının siyah kısmını piano black e boyatıcam sis Farlarının Siyah Bölümlerini Piano Black'e Boyatıcam Ön farlarım Mercekli ve Boyalı Karartılmış bir şeklde olacak Plakalıklarımı İptal Edip APP plaka Siparişi Verdim ondada sıkıntı yok Şöle bir Olay Var Beyazda Siyah direk Göze Çarptıgı İçin garip Görünüo Ve Ben Göze Çarptığı İçin Çok Seviyorum siyah Çıtam Gelince daha güzel Olacagını Düşünüyorum Zaten Şuanda Çok Beğeniyorum

Yorum

Evet Fotoğraflar Metroport Otoparkında Çekildi Mc Donalds In Ordaym obaa

Yorum

Böle Yapsam Nasıl OLurr

Yorum

İşleniyor...
                                X