Merhabalar yeni araç aldım. Sport paketi navigasyon servislerde yükleniyormu. Yazılım mi yoksa ekran degisiyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Navigasyon
Collapse
X
-
Ynt: Navigasyon
Hoşgeldiniz aracınızı güle güle kullanın ben de sport kullanıcısıyım.aracımı alırken navigasyon taktırmayı tavsiye etmediler.onun yerine telefonunuzu usb ile bağlarsanız navigasyonu kullanabilirsiniz ekstra navigasyona gerek yok[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: osmanMUDUROGLUnavigasyon kartı bozuldu servis 400 lira fiyat çekti gidip yeni kart aldım kendim program indirip yükledim arkadaşlar aklınızda bulunsun.yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir boşuna o kadar para vermeye değmez2016 beyaz 1.6 cdti cosmo, siena perfore bej deri spor koltuk opsiyonlu
Yorum
-
Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. osmanMUDUROGLU arkadaşın bahsettiği durum sonradan takılan multimedialar için geçerlidir. Makyajlı kasalarda orjinalinde yoksa Corvin gibi arayüz cihazları ile edinebilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mctbOrjinal yazı sahibi: osmanMUDUROGLUnavigasyon kartı bozuldu servis 400 lira fiyat çekti gidip yeni kart aldım kendim program indirip yükledim arkadaşlar aklınızda bulunsun.yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir boşuna o kadar para vermeye değmez2012 İnsignia 2.0 cdti biturbo cosmo
Yorum
Yorum