Hayırlı uğurlu olsun Volkan. Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah.
Takip ettiğim kadarıyla Kadir 320 yi beğenmiyor ama 520yi tuttu gibi geldi bana. Kadir beğeniyorsa vardır bir bildiği.
Deniz agabey;
Bmw
Pismanliktir ama 5.20i ler motor olarak 3 den daha iyi,ic trimleri vs daha saglam
Ses vs yok 5 serisi guzel arac ben 3 u sevmiyorum sebebi kim
3 aldiysa hepsi sikayetci ama 5 gercekten sessiz sakin guzel araba
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten 5 serisi bambaşkadır. 2015 yılında takasta gelmişti bir adet 2013 model 5.20d iki günde satıldı o zaman 186bin liraya, 8 ileri 2.0 çift turboydu, araba çok dolu gösteriyordu. Çok güzel bir tercih, tekrardan hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
HAyırlı Uğurlu olsun inşaallah. Gerçekten bu aracı çok seviyorum ve hayalim Allahım isteyenlere nasip etsin inşallah
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum