Teşekkürler, ben de aynı motorlu bir megane coupe de kullanıyorum ama motor nedense hiç alakası yok gibi geldi, sebebini ben de anlamadım. Hem de daha az harcıyor, 38.000 km'de megane'la 5 lt ortalama ile gittiğim yolu bugün 100 km'deki cla ile 4.6 litre ortalama ile gittim.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Aracınız tekrar hayırlı olsun.
Yakıt tüketimi gerçekten çok iyi bunun en büyük sebebi rüzgar direnci sınıfının en iyisi olmasından dolayı ve aktarma kayıpları çok az.Ve Mercedes modifikasyonları ile performans ta o motor için gerçekten iyi.
Allah kaza bela vermesin. ..
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Güle güle kullanın..Kazasız belasız sürüşler...Talisman diye yola çıktınız şartlar nereye yönlendirdi...Hep derim herşey de bir hayır vardır angle angle angle Renk çok güzel.Yakıt tüketimi süper urock urock urock Jantlar müdahale istiyor onuda halledeceksiniz..Geriye keyfini çıkarmak kalıyor
Maşallah hayırlı olsun
Koltuk konusu enteresan
Fransızlar daha yumuşak minder kullanırlar
Kısa süreli iyidir ama uzun mesafede zayıf kalırlar
Sizin tecrübeniz tam tersi gibi
Tekrardan iyi günlerde kullanın.
Koltuk konusunda hak veriyorum.Babam için aldığım 308 i İzmire tek molada götürdüm,hiçbir rahatsızlık vermedi.
Jant içinse bence amgnin diğer jantı daha yakışıyor.Kırmızıyla beraber çok güzel olur.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yorum