Geçen hafta aldığım dizel cla amg ile bugün Diyarbakır'ın ilçesi olan Ergani'ye gittim, 80-90 km/saat (kısa süreli 140-150 km/saat hıza çıktım) civarında ortalama hız ile toplam 100 km'de 4,6 litre ortalama tutturdum. Eğer hata yoksa, yeni ve 1,5 tona yakın bir araç için inanılmaz bir değer bence, kaymak asfaltta sessizliği çok hoşa gitse de en sevmediğim lastik olan goodyear'lar yüzünden olduğunu sanıyorum pütürlü asfaltta lastik sesi fazla gibi geldi. Alırken çok hoşuma giden spor görünümlü tek parça koltuklar belimi ağrıttı (gerçi insingiada'da ağrıyor) Megane ve cactus'de bel ağrısı olmuyor, fransızlar daha ortopedik koltuk yapıyor sanıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni araç CLA
Collapse
X
-
Yeni araç CLA
Geçen hafta aldığım dizel cla amg ile bugün Diyarbakır'ın ilçesi olan Ergani'ye gittim, 80-90 km/saat (kısa süreli 140-150 km/saat hıza çıktım) civarında ortalama hız ile toplam 100 km'de 4,6 litre ortalama tutturdum. Eğer hata yoksa, yeni ve 1,5 tona yakın bir araç için inanılmaz bir değer bence, kaymak asfaltta sessizliği çok hoşa gitse de en sevmediğim lastik olan goodyear'lar yüzünden olduğunu sanıyorum pütürlü asfaltta lastik sesi fazla gibi geldi. Alırken çok hoşuma giden spor görünümlü tek parça koltuklar belimi ağrıttı (gerçi insingiada'da ağrıyor) Megane ve cactus'de bel ağrısı olmuyor, fransızlar daha ortopedik koltuk yapıyor sanıyorum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİTEtiketler: Hiçbiri
-
-
Ynt: Yeni araç CLA
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23difüzör rahat bulunur cla 45 difüzörü hatta adam yanlış yapmış kötü duruyor dört egzoslu yere iki çıkış koymuş boşluklu duruyorahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum