Bugün arka spoiler ve marşbiyel kaplamalarının montajını yaptım. Kötü duracak diye bayağı korktum ama gri kaplamalar güzel durdu bence, Bu arada arabaya fiber takmamak lazımmış onu anladım, plastik süper milimetrik oturuyor, hiç sıkıntı çıkarmıyor montajda
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Sağolasın, ben de seviyorum da, keşke beyaz veya gri alsaymışım, hayvanatlar kesin kadın kullanıyor falan mı diye düşünüyorlar habire sıkıştırıyorlar trafikte ışıklarda falan
Bu arabanın tek sevmediğim yanı ön sis lambalarının olmaması, eskiden milletle dalga geçerdim, sis lambası olmayana arabaya araba demem ben diye. Aslında sis lambasını açıp kullanmam da ama dış görünüşü zenginleştiriyor bence.
Bu arabanın tek sevmediğim yanı ön sis lambalarının olmaması, eskiden milletle dalga geçerdim, sis lambası olmayana arabaya araba demem ben diye. Aslında sis lambasını açıp kullanmam da ama dış görünüşü zenginleştiriyor bence.
A8L de de yok abi matrix far var gerçi..
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
Bugün yaptığım 180 km yol ile 1.000 km'yi geçtim, ilk depo (50 litre) 900 km'de bitti, bunun 200 km'si şehirlerarası, 700 km'si şehir içi. Ama şehiriçi deyince yoğun trafik falan diye düşünmeyin, diyarbakır'da olmayan birçok şey gibi trafik de yok. Bugün 180 km şehirdışını 4.3 litre ortalama ile tamamladım.
Yorum