Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Babamın yeni canavarı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Babamın yeni canavarı

Arka difüzör, arka spoiler ve ön tampon kaşlarını buldum, sipariş edeceğim, bir de içeride havalandırmaların kırmızı çerçevelerini buldum. Buna şimdilik çok da bir şey yapmayayım diyorum ama fazla fazla dayanamam nasıl olsa. Cam tavan olduğu için tavanın yarısı kırmızı yarısı siyah bir garip görünüyor, kırmızı kısmı da parlak siyah yapayım diyorum.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Arka difüzör, arka spoiler ve ön tampon kaşlarını buldum, sipariş edeceğim, bir de içeride havalandırmaların kırmızı çerçevelerini buldum. Buna şimdilik çok da bir şey yapmayayım diyorum ama fazla fazla dayanamam nasıl olsa. Cam tavan olduğu için tavanın yarısı kırmızı yarısı siyah bir garip görünüyor, kırmızı kısmı da parlak siyah yapayım diyorum.
      ne renk buldunuz o parçaları abi? kendi üzerinde yok mu? aynen abi bulduğunuz parçalar güzel, arabanın eksiğini tamamlayacak cinsten, ama benim naçizane tavsiyem tavan bu şekil daha güzel duruyor bence, tavanın eğimli şekliyle çok güzel duruyor, tavan düz olsaydı dediğiniz gibi yarım kötü duruyor ama eğimle güzel duruyor, jant lastik süspansiyon yapacak mısınız peki abi?

Yorum

Parçalar parlak siyah genellikle, araba sıfır olduğu için bu parçalar yok (cla 45 parçaları). Jant ta buldum ama henüz almadım hiç birşey. Jantlar şunlar;

Yorum

Şu da iyi durabilir C serisinin;

Yorum

evet CLA 45 parçaları onlar, bence jantları hiç ellemeyin, ya da elleyecekseniz, ilk fotoda attığınız zaten üzerindeki jantın siyah renkli hali, sizin jantı o renk boyatabilirsiniz, bence jant ebatını büyütmeyin, bu jantlar çok güzel duruyor abi, diğer jantlar güzel değil, son gönderdiğiniz audinin üzerindeki de sanırım en azından 21 inç onu takarsanız araba hem leylek gibi olur hem de gitmez, 18 inçten yukarı çıkmayın abi, bu aracın hakkı 5 çift kollu, mercedes amg'nin de aynasıdır zaten o

Yorum

Arabanın şekline göre bence 3. sıradaki jant çok iyi gider ama ağır modifiye etmek gerekir yay, cla 45 parçaları vs ile

Yorum

Arabanın şekline göre bence 3. sıradaki jant çok iyi gider ama ağır modifiye etmek gerekir yay, cla 45 parçaları vs ile
                cla 45 parçalarını yine koyun o çok ağır modifiye olmaz ki abi, 3. jant bence üzerindekinden de güzel değil, kaç inç takmayı düşünüyorsunuz abi peki?

Yorum

Ben 20 inç düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla maksimum 19 yapılabiliyor gibi (20 takarsam 30 yanak kullanmak lazım, o da piyasada bulunan bir lastik değil)

Yorum

Ben 20 inç düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla maksimum 19 yapılabiliyor gibi (20 takarsam 30 yanak kullanmak lazım, o da piyasada bulunan bir lastik değil)
                    abi 20 inç kesinlikle yapmayın, zaten 45 amg'de bile 19 inç var maksimum, bi de arabayı yükseltir, ayrıca aracı da zorlar, benim tavsiyem 18'de kalmalısınız 19'a da çok çıkmayın, insignia 20'yi kaldırıyor da bu araç insigniadan bayağı küçük, insignianızın üzerindekileri de verin Serkan beye, onun jantları da siz alın, onun araç da sizin renkten, güzel duracaktır, hem babanız için 18'ler daha konforlu olur hem de bir üyemizin işine yaramış olur jantlar, ben forum içindeki alışverişleri, takasları severim, dostluğu pekiştirir, dediğim gibi abi, 18'den yukarı çıkmayın, 18 en ideali, 19 takacaksanız süspansiyona da girmeniz gerekir, araç yine yükselecektir 19 ile, şu anda aracınızda 225 40 18 var, düşünün 225 35 19 filan olacak ölçüleriniz, hele 20'de yanak olmayacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      abi 20 inç kesinlikle yapmayın, zaten 45 amg'de bile 19 inç var maksimum, bi de arabayı yükseltir, ayrıca aracı da zorlar, benim tavsiyem 18'de kalmalısınız 19'a da çok çıkmayın, insignia 20'yi kaldırıyor da bu araç insigniadan bayağı küçük, insignianızın üzerindekileri de verin Serkan beye, onun jantları da siz alın, onun araç da sizin renkten, güzel duracaktır, hem babanız için 18'ler daha konforlu olur hem de bir üyemizin işine yaramış olur jantlar, ben forum içindeki alışverişleri, takasları severim, dostluğu pekiştirir, dediğim gibi abi, 18'den yukarı çıkmayın, 18 en ideali, 19 takacaksanız süspansiyona da girmeniz gerekir, araç yine yükselecektir 19 ile, şu anda aracınızda 225 40 18 var, düşünün 225 35 19 filan olacak ölçüleriniz, hele 20'de yanak olmayacak
                      Dizelde tork yüksek olduğu için motoru ve yakıt tüketimini pek etkilemiyor bence, megane orijinali 17 inç, şu an 19 inç var, yayla birlikte araba resmen yarış otosu sertliğinde. Cla'da 20 inç mümkün olmayacak gibi görünüyor, insigniadaki lastikler de çok iyiydi dunlop ve daha 1.500 km'de falan. sanırım 245*35*20 ölçülerinde, yazık olacak,

ölçüsü tutmuyor

Yorum

Dizelde tork yüksek olduğu için motoru ve yakıt tüketimini pek etkilemiyor bence, megane orijinali 17 inç, şu an 19 inç var, yayla birlikte araba resmen yarış otosu sertliğinde. Cla'da 20 inç mümkün olmayacak gibi görünüyor, insigniadaki lastikler de çok iyiydi dunlop ve daha 1.500 km'de falan. sanırım 245*35*20 ölçülerinde, yazık olacak,

ölçüsü tutmuyor

megane ınızın üzerindeki lastik genişlikleri nedir abi? 17 iken ve de 19 iken, şimdi aracınızda 225 40 var bunu 20 inçe yükseltmeniz için 225 30 20 yapabilirsiniz abi, o zaman %2.5'i geçmez, ama 245 ile takmak isterseniz 245 20 20 kullanırsanız ancak denk gelir o da yanak yok demek
                        tork yüksek ama o hantallığı farkedersiniz abi, dikkatli iseniz kesinlikle sizi rahatsız edecektir, bir de 18 inç bu motorun kaldıracağı maksimum jant büyüklüğü, gerisi çok hantal kalır, ama illa yapacam derseniz abi, araç sizin tabii ki, ben sadece tavsiyede bulunurum sizin aracınız siz ne yapmak isterseniz onu yaparsınız

Yorum

megane orijinali 205*55*17 iken sanırım şu an üzerinde 235*35*19 var, belki de racechip ve pedalbox sayesinde hantal gelmiyordur. Ama o gerçekten sert

Yorum

Öncelikle Yeni Aracınız Hayırlı Olsun. Cla ya 20" Olayını Görünce Bir Anektodu Aktarmak İstedim. Yıllardır Aracımı Koyduğum Otopark İşletmecisinin Damadı da Benim Düldülden Özenip Cla sına 20" Jant Lastik Taktırtmıştı (Tam Emin Olamadım Şimdi Belki de 19 du). Kapalı Otoparkın Keskin Virajlı Rampalarında Ön Sağ Davlumbaza Lastik Sürttüğü İçin (Tam Sol Yaparken) Az Kalsın Davlumbazı Yerinden Söküyormuş. Hemen Gidip Orjinale Dönmüş. Halaa Daha Benim Arabayı Görünce İç Çelerek Anlatır.
                            Hatırlatmak İstedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                              Öncelikle Yeni Aracınız Hayırlı Olsun. Cla ya 20" Olayını Görünce Bir Anektodu Aktarmak İstedim. Yıllardır Aracımı Koyduğum Otopark İşletmecisinin Damadı da Benim Düldülden Özenip Cla sına 20" Jant Lastik Taktırtmıştı (Tam Emin Olamadım Şimdi Belki de 19 du). Kapalı Otoparkın Keskin Virajlı Rampalarında Ön Sağ Davlumbaza Lastik Sürttüğü İçin (Tam Sol Yaparken) Az Kalsın Davlumbazı Yerinden Söküyormuş. Hemen Gidip Orjinale Dönmüş. Halaa Daha Benüm Arabayı Görünce İç Çelerek Anlatır.
                              Hatırlatmak İstedim.
                              Teşekkürler iyi dilekleriniz için, modifiye yaparken çok da abartmamak lazım gerçekten ama cla'da 18 inç küçük görünüyor gözüme. Eskiden fabrikalar d sınıfına 14 inç jant takıyordu ama jant ve lastik seçeneği az olduğu için en fazla 15,16 inç takabiliyorduk, aklımıza hiç 17-18 inç ebatları gelmiyordu (ferrarilerde falan bile yoktu neredeyse), şimdi otomobil firmaları 18 inç takıyor da biz beğenmiyoruz

Yorum

megane orijinali 205*55*17 iken sanırım şu an üzerinde 235*35*19 var, belki de racechip ve pedalbox sayesinde hantal gelmiyordur. Ama o gerçekten sert

onun taban genişliklerini biraz fazla büyütmüşsünüz abi, 215 ya da 225 biraz daha iyi olurdu, o kadar sert de çok iyi değil abi çok az yaylansın bu arada Cla gerçekten yol tutuşu kendinden çok güzel bir araç, go kart gibi bu arada size hantallığı hissettirmeyen pedalbox tır ama o jantları çıkarın orijinale geri dönün araç uçacaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X