Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Babamın yeni canavarı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Babamın yeni canavarı

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Mutlu abi, sizin CLA 180 zaten kendinden modifiyeli bir araç, ben de Mercedes kullanıyorum, hem araç kendinden aşırı sert bir de 20 inç koyarsanız tam bir afedersiniz kütük olur, bi de motoru biraz zorlar, sizin aracın üzerindeki jantlar mükemmel yakışıyor araca, bence ellemeyin, tabanı biraz genişletirseniz araba gitmekte zorlanır diye düşünüyorum, meraklı bir kardeş tavsiyesi olarak
    Jantları bence de güzel ama ofsetleri geniş olmadığı için özellikle arkadan bakıldığında arka lastikler çırpı bacak gibi görünüyor. Belki de 2 cm'lik spacer (flanş) ile çözerim çirkin görüntüyü
    araç önden çeker olduğu için arka iz aralığını öne göre daha az tabii ki, bütün önden çekişlerde öyle, bu araba üzerine yapılacak pek modifiye yok abi, karbon parçalar ekleyebilirsiniz, çok mükemmel gidiyor, araç da kırmızı çok iyi gider, arkaya spacer ile biraz daha heybetli bir görüntü alınabilir

Yorum

Bir de benim megane da racechip, pedal box ve k&n açık hava filtresi var, bunları cla'ya geçirebilir miyim acaba uyar mı?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bir de benim megane da racechip, pedal box ve k&n açık hava filtresi var, bunları cla'ya geçirebilir miyim acaba uyar mı?
        megane 1.5 dizel ise büyük ihtimal bunun motora uyum sağlayabilir, aynı motor çünkü, ama mercedes ve renaultun motor konumlandırması farklı olabilir abi

Yorum

megane 1.5 dizel ise büyük ihtimal bunun motora uyum sağlayabilir, aynı motor çünkü, ama mercedes ve renaultun motor konumlandırması farklı olabilir abi
          Evet 1.5 dizel ama ben de tam emin olamadım, söküp denemek gerekecek demek ki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
            Hayırlı olsun güle güle kullanın.
            Çok teşekkürler
            Sizin aracınız da hayırlı olsun bu arada
            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
              Çok teşekkürler

Sizin aracınız da hayırlı olsun bu arada
              Ben ilk mesajda ondan bahsediyorsunuz sandım zaten

Yorum

Evet 1.5 dizel ama ben de tam emin olamadım, söküp denemek gerekecek demek ki.
                pedal box konusunda tam emin değilim ama abi, chip ve hava filtresi uyar

Yorum

Keşke insigniaya taktığım racechip ultimate uysaydı yeni arabaya, sanırım o daha etkili bir model Nasıl olsa babamın işine yaramaz

Yorum

Hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                      Hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah
                      Çok teşekkürler daha güzeli sizin olsun, bu arada alıcı çıkmadı mı daha sizin canavara?

Yorum

Keşke insigniaya taktığım racechip ultimate uysaydı yeni arabaya, sanırım o daha etkili bir model Nasıl olsa babamın işine yaramaz
                        güzel olurdu araç güzel biraz daha hızlı gitseydi güzel olurdu ama gerçekten CLA AMG şekil olarak çok tatlı bir araç, sizin araçta gece paketi var mı abi? yoksa en fazla modifiye bazı parçaları ya karbon ya da mat siyaha boyamak bu arabaya yapılacak maksimum modifiye, bende de C200 kompressor AMG var, üzerine ne koysam sırıtacağını bildiğim için hiç ellemiyorum, çünkü ben daha güzelini yapamam diye düşünüyorum

Yorum

Mutlu abi, sizin CLA 180 zaten kendinden modifiyeli bir araç, ben de Mercedes kullanıyorum, hem araç kendinden aşırı sert bir de 20 inç koyarsanız tam bir afedersiniz kütük olur, bi de motoru biraz zorlar, sizin aracın üzerindeki jantlar mükemmel yakışıyor araca, bence ellemeyin, tabanı biraz genişletirseniz araba gitmekte zorlanır diye düşünüyorum, meraklı bir kardeş tavsiyesi olarak
                          Jantları bence de güzel ama ofsetleri geniş olmadığı için özellikle arkadan bakıldığında arka lastikler çırpı bacak gibi görünüyor. Belki de 2 cm'lik spacer (flanş) ile çözerim çirkin görüntüyü
                          araç önden çeker olduğu için arka iz aralığını öne göre daha az tabii ki, bütün önden çekişlerde öyle, bu araba üzerine yapılacak pek modifiye yok abi, karbon parçalar ekleyebilirsiniz, çok mükemmel gidiyor, araç da kırmızı çok iyi gider, arkaya spacer ile biraz daha heybetli bir görüntü alınabilir
                          Karbon görünümlü mü yoksa parlak siyah mı daha iyi olur spoiler, difüzör vs?

Yorum

Ne yazık ki gece paketinin ne olduğunu aldıktan sonra fark ettim, özellikle cam çıtalarının parlak siyah olması dehşet güzel duruyor. Bilseydim gece paketli almaya çalışırdım. Bir de bugün dış dikiz aynalarının kırmızı olması rahatsız etti, çok göze batıyor dikkat dağıtıyor araba sürerken, onları da siyaha boyamak lazım.

Yorum

Karbon görünümlü mü yoksa parlak siyah mı daha iyi olur spoiler, difüzör vs?
                              bana kalırsa karbon görünüm daha güzel durur abi, ayna kapakları, ön lip, yan marşpiye parçaları, ön tampon sağ sol hava girişi üzerinde bulunan parçalar, arka difüzör, on numara bir görüntü olur, arka tekerlere spacer olabilir ama o biraz ayarsız da durabilir gibi geldi bana, sizin aklınızda başka ne var abi?

Yorum

Ne yazık ki gece paketinin ne olduğunu aldıktan sonra fark ettim, özellikle cam çıtalarının parlak siyah olması dehşet güzel duruyor. Bilseydim gece paketli almaya çalışırdım. Bir de bugün dış dikiz aynalarının kırmızı olması rahatsız etti, çok göze batıyor dikkat dağıtıyor araba sürerken, onları da siyaha boyamak lazım.
                                olmaması daha iyi oldu abi şu anda bu parçaları karbon kaplama yapın, su ile yapılan bir işlem vardı ismi neydi hatırlayamadım, suya sokup çıkarıyorar karbon dokusu alıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X