Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Babamın yeni canavarı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Babamın yeni canavarı

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Teşekkürler, ben de çok beğeniyorum. Otomobilde füme rengi çok seviyorum. Arabayı babama vermeseydim elimdeki irmsher panjur, ön tampon spoilerı ve eibach yayları da takıp tam canavar yapacaktım ama yarım kaldı projeler. Insignialar gerçekten özel araçlar bence
    yaysız biraz yüksek durmuş zaten ama araç konuşuyor maşallah diyelim Allah nazardan saklasın, ben de teknik gri insigniaya bayılıyorum
    Kesinlikle yay gerekli de peder kullanamaz yayla, hatta üzerindeki 20 inç jantları söküp 18 inçe geçmeyi düşünüyorum.
    Eğerki 18 jant düşünüyorsanız ve benim imzadaki jantları begenirseniz takas teklif etmek isterim.
    Kabul ederseniz görüşelim
    1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Güzel...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Güzel alışveriş. ...İki taraf içinde hayırlısı olsun.

Yorum

Öncelikle babanıza hayırlı olsun. Güzel tercih güzel renk.. Fakat jantlar babanıza göre biraz spor..

Serkanın teklifi de güzel.. İki taraf için de uygun olur..

Hatasız kazasız günlerde kullanın inşallah..

Yorum

eğer jantları değiştirmeyi düşünüyorsanız bence forum içinden yapılacak bir alışveriş dostluğu pekiştirir iki taraf için de güzel olur, hayırlı olsun inşallah

Orjinal yazı sahibi: SERKAN_10
            Teşekkürler, ben de çok beğeniyorum. Otomobilde füme rengi çok seviyorum. Arabayı babama vermeseydim elimdeki irmsher panjur, ön tampon spoilerı ve eibach yayları da takıp tam canavar yapacaktım ama yarım kaldı projeler. Insignialar gerçekten özel araçlar bence
            yaysız biraz yüksek durmuş zaten ama araç konuşuyor maşallah diyelim Allah nazardan saklasın, ben de teknik gri insigniaya bayılıyorum
            Kesinlikle yay gerekli de peder kullanamaz yayla, hatta üzerindeki 20 inç jantları söküp 18 inçe geçmeyi düşünüyorum.
            Eğerki 18 jant düşünüyorsanız ve benim imzadaki jantları begenirseniz takas teklif etmek isterim.

Yorum

[/quote]
              Teşekkürler, bir araştırayım diyarbakır'da orijinal düzgün çıkma jant/lastik bulamazsam sizinle konuşuruz bu konuyu, bizimkiler memlekete gidene kadar 2 ay kadar zamanım var.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Siz bilirsiniz tabiki. Benim jantlar orjinal. Tam baba jantı. Düşünüyorum dediğiniz için teklifte bulundum. Formdan bir arkadasa gitmesini arzu ederdim. Nasip diyelim o zaman
                1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Güle güle kullansın babanız.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hepimizin inşallah..

Yorum

Degistirmeyi düşündüğünüz jantlar için neden 2 ay beklediğiniz anlamadım. Orjinal jant her zaman denk gelmez. Bence gerçekten değiştirme fikrindeyseniz orjinal jant teklifini değerlendiriniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SERKAN_10
                        Siz bilirsiniz tabiki. Benim jantlar orjinal. Tam baba jantı. Düşünüyorum dediğiniz için teklifte bulundum. Formdan bir arkadasa gitmesini arzu ederdim. Nasip diyelim o zaman
                        Benim aklımda başka projeler var ama henüz ebatlarını kontrol etmedim o yüzden size hemen tamam değişelim demedim, ben hiçbir arabamı modifiye etmeden kullanmadığım için belki yeni aldığım aracın 18 inç olan jantlarını 20 inç yaparım, bu lastikleri de onda kullanabilirim diye düşünüyorum, ama belirsiz belki de ölçüleri uymayacaktır. Karar verip kontrol eder etmez sizinle görüşürüz.

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
                          2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Mutlu abi, sizin CLA 180 zaten kendinden modifiyeli bir araç, ben de Mercedes kullanıyorum, hem araç kendinden aşırı sert bir de 20 inç koyarsanız tam bir afedersiniz kütük olur, bi de motoru biraz zorlar, sizin aracın üzerindeki jantlar mükemmel yakışıyor araca, bence ellemeyin, tabanı biraz genişletirseniz araba gitmekte zorlanır diye düşünüyorum, meraklı bir kardeş tavsiyesi olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                              Hayırlı olsun güle güle kullanın.
                              Çok teşekkürler

Yorum

Mutlu abi, sizin CLA 180 zaten kendinden modifiyeli bir araç, ben de Mercedes kullanıyorum, hem araç kendinden aşırı sert bir de 20 inç koyarsanız tam bir afedersiniz kütük olur, bi de motoru biraz zorlar, sizin aracın üzerindeki jantlar mükemmel yakışıyor araca, bence ellemeyin, tabanı biraz genişletirseniz araba gitmekte zorlanır diye düşünüyorum, meraklı bir kardeş tavsiyesi olarak
                                Jantları bence de güzel ama ofsetleri geniş olmadığı için özellikle arkadan bakıldığında arka lastikler çırpı bacak gibi görünüyor. Belki de 2 cm'lik spacer (flanş) ile çözerim çirkin görüntüyü

Yorum

İşleniyor...
                                X