[b] Araç Kaminari Park da yapılıyor, Ufak tefek eksikleri var, bu hafta sonu Cardip Sıvı Kaplama Yapılacak Araca ( Seramik Siyah ) Olacak. Daha Sonradan Birazcık Alcaltılacak, Aracı OPC Çevirmeyi Düşünüyorum Bunun Hakkında Fiyat Araştırması Yapıyorum. Bilgisi Olan Varsa Çok Sevinirim. Şimdilik Bu kadar.[b]
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Buda Benim ( Paşam )
Collapse
X
-
Ynt: Buda Benim ( Paşam )
Allah kaza bela vermesin maşallah. Aracımdaki 19 inc janttan vazgeçtiğim zaman alacağım jant 5 kol ve bu ölçülerde olacak. o geniş yanak lastiklerle yaşadığınız konforu tahmin edebiliyorum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Ynt: Buda Benim ( Paşam )
Orjinal yazı sahibi: pasammmAmin Kardeşim Allah Razı Olsun, Hiç Kimseye Kaza Bela Vermesin. Jantlar 18 inç 245/45 Genişliği Özellikle Geniş Yanak Taktım ki Zaten 100 km'yi Geçince Yanaklar Asfalta Yapışıyor. Konfor Olarak da Tavsiyemdir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum