Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
sn. OGÖKTAŞ aracınız hayırlı olsun NavimexHD Multimedya ( Navigasyon / Geri Görüş Kamerası / Bluetoth ) memnun musunuz tavsiye edermisiniz
Teşekkürler Mehmet Bey;
Cihazdan beklediğimden daha fazla memnunum ancak ürünü nereden aldığınız çok önemli, ben ürünü bu cumartesi değil, bir önceki cumartesi Bahçelievler'de Akpınar Sound'dan almıştım. Yalnızca satıcı Bülent Bey için olumlu konuşabilirim, onun dışında teknik olarak çok bilgili değiller ve Bülent Bey dışındaki personel/patron şekli pek hoş değil. Ben sorunlarımı ürünün TR'ye sorumlusu firmanın servis numarasında Ergin Bey ile çözdüm. Ürünü merkezinden almanız halinde öneririm, Akpınar'dan almanızı önermem...
Cihaz için açtığım konuyu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
maşallah çok güzel hayırlı günlerde binmeniz dileğiyle
bu arada aracı yıkarlarken fırça ile mi yoksa sünger vb. gibi edavat ile mi yıkıyorlar
Çok teşekkürler, önce sadece suyla kabasını temizliyorlar. Köpükten sonra süngerle yıkıyorlar. Su basınçları normal yıkamacıkarın çok altında, zira Astra J'de ön cam çevresindeki plastik basınçlı sudan zarar görebiliyordu ancak Sonax daha düşük basınçlı su püskürttüğü için zararsızdı.
bu arada aracı yıkarlarken fırça ile mi yoksa sünger vb. gibi edavat ile mi yıkıyorlar
Çok teşekkürler, önce sadece suyla kabasını temizliyorlar. Köpükten sonra süngerle yıkıyorlar. Su basınçları normal yıkamacıkarın çok altında, zira Astra J'de ön cam çevresindeki plastik basınçlı sudan zarar görebiliyordu ancak Sonax daha düşük basınçlı su püskürttüğü için zararsızdı.
Benim kayınbiraderin astra j'sinde de ön camın plastiklerini yıkamada resmen kazımışlardı, demek ki fabrika hatalı
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Benim kayınbiraderin astra j'sinde de ön camın plastiklerini yıkamada resmen kazımışlardı, demek ki fabrika hatalı
Araçlarda belirli oranda geri dönüşümlü plastik kullanmak zorundalar, bu malzeme standart plastikten daha yumuşak olup daha kolay zarar görebiliyor. Yüksek basınçlı su direkt geldiğinde sanki faça atılmış gibi izler bırayor. Sonax dışında aracı yıkattığımda mutlaka uyarıyordum. Astra ve bazı farklı markalarda aynı sorun vardı. Serviste sanırım 150TL gibi bir rakama değiştiriyorlardı. Bende iki tane küçük iz vardı, başlarda çok takılıyordu gözlerime sonralarda görmez olmuştum..
Yapmam gerekenler icin ay basini bekliyordum. Dun mtv kampanyasinin son gununde sonax a odeme yaptim 12 Mart cumartesiye randevu aldim. Bugun daha önceden randevu aldigim ön kamera isini hallettim, bunun icin ayri baslik actim. Ayrica daha once ayirttigim, arastirmalarim sonucunda 245/45/18 100Y XL 02/16 tarihli kumho lastikleri 290TL/adet fiyatla aldim. Kisliklari kaldirdim.
Yorum