bu da abisiyle
aracın özellikleri;
-2009 model C200 Kompressor Avantgarde AMG 1.8 Kompresör 184 BG 250 Nm 5 ileri g-tronic arkadan itiş
-Cam tavan, AMG iç-dış spor paket, F1 vites, bi-xenon far, köşe lambaları (sisler), insignia kadar donanımlı değil, ondan fazlalık cam tavan ve F1 vites var, bi de LPG uyuyor
-araç kazasız
-insignia ile karşılaştırınca; performans çok yakın, ama 5 ileri ve 1.8 olması performans açısından insigniadan çok az öne çıkarır aracı, insigniaya göre yol tutuşu ve frenleri çok daha iyi (önde delikli diskler var, araba yere çok yakın, arka tekerlekler sarmadığı müddetçe yol tutuşu çok iyi , gövde salınımı yok denecek kadar az, ama insigniadan sert) benim eski 2009 insigniama göre karşılaştırıyorum tabi, makyajlı insignia sürmedim hiç, bir de bunu aldığım fiyata 2 tane benim eski insigniadan alınıyor ihihi , değer mi konusuna gelince, mercedes prestiji var, malzeme kalitesi biraz daha yüksek, LPG uyuyor, gösteriş açısından; AMG paket olunca insigniadan bir çıt daha gösterişli bence, ama AMG paket olmasaydı insignia çok daha gösterişli insigniadaki büyük arabaya binme hissi yok, eski insignianın iç mekanı tartışmasız çok güzeldi, iç mekan gösterişi olarak eski insignianın gerisinde, ama yeni insignidan bence çok daha iyi, yeni insignianın önü ve motorları haricinde eski insignia onu her konuda geçer bence arkadan itiş olması insigniadan iyi, otomatik vites oluşu; benim açımdan kötü ama babam açısından iyi ama vitesi kötü değil, kalkışlarda bile hantal kalmıyor tabi spor moda alınca, ama comfortta 2. viteste kalkıyor , egzos sesi çok iyi, çok spor bir havası var. verilir mi bu para? satarken de aynı paraya satılacağı için verilebilir, bi de zaten bu para mercedes olduğu için veriliyor, biz verdik, elhamdülillah memnunuz araçtan, Allah herkese daha iyilerini versin inşallah, amiiin...
Yorum