Duyuru
Collapse
No announcement yet.
35TUN79 - 06FTH99 - İNSİGNİA SPORTS TOURER
Collapse
X
-
Ynt: 35TUN79 - 06FTH99 - İNSİGNİA SPORTS TOURER
Hayırlı olsun..Güle güle kullanın..Jantlar cok yakısmıs34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba,
Başlık oldukça eski bir tarihe dayanıyor.Ancak benim için güncel.
Benim 2012 model ST için OPC body kit veya OPC ön ve arka tampon ihtiyacım var.
Her ne kadar Odak Dynamics ve çeşitli yerler ile görüşsem de arka tampon için çözüm bulamadım.Bulabilidğim ön OPC tampon fiyatları da oldukça yüksek geldi ki zaten bir tane sonuç bulabildim.
Fatih ya da Sertaç arkadaşları tanıma şansım olmadı ama gerek onlar okurlar ise,gerek bilenlerinizin bana bu konuda yardımcı olmalarını rica edeceğim.
Bunların haricinde yine Sport Tourer için arka difüzor tavsiyelerinizi de almak isterim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: değerli View PostArkadaşlar merhaba,
Başlık oldukça eski bir tarihe dayanıyor.Ancak benim için güncel.
Benim 2012 model ST için OPC body kit veya OPC ön ve arka tampon ihtiyacım var.
Her ne kadar Odak Dynamics ve çeşitli yerler ile görüşsem de arka tampon için çözüm bulamadım.Bulabilidğim ön OPC tampon fiyatları da oldukça yüksek geldi ki zaten bir tane sonuç bulabildim.
Fatih ya da Sertaç arkadaşları tanıma şansım olmadı ama gerek onlar okurlar ise,gerek bilenlerinizin bana bu konuda yardımcı olmalarını rica edeceğim.
Bunların haricinde yine Sport Tourer için arka difüzor tavsiyelerinizi de almak isterim.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum