Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. Bu paylaşımları gördükçe geciken arabam beni daha da fazla heyecanlandırıyor. Ayrıca bence hemen o plakalıktan kurtulun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
*plakalıkla birlikte plakadaki pleksilerden de kurtulmanızı tavsiye ederim ihihi mühürlü APP plaka yaptırın
çağrı bey, ben özellikle pleksi istedim bence daha çok kendini gösteriyor
Bence aksine kendini göstermiyor ve gizliyor rakamlar 433 mü 488 mi 438mi okunamıyor bile. Bu iş Anadolu'daki birkaç pleksicinin başının altından çıktı, il il dağılarak heryere yayıldı, İstanbul'da da nadiren de olsa görmeye başladık.
Ayrıca son derece okunaklı olan, emniyetin plakasından daha düzgün baskılı ve aracıda güzel gösteren APP plakaya ceza yazan, TR şeridini kırmızıya çevirmeye ceza yazan ekipler, neden plakanın görüntüsünü bozan böyle bir uygulamaya yıllardır sesini çıkarmaz anlam veremiyorum.
Burada denk gelip foto çekebilirsem şikayet dahi etmeyi düşünüyorum. birisi bize çarpıp kaçsa plakasını bile okuyamayacağız.
Yorum