Merhaba insigniteam ailesi, sonunda yeni 1.4 editon elegance aracıma kavuşmuş bulunmaktayım, öncelikle bana bu aracı tavsiye eden ve sevdiren başta muharrem gökçe olmak üzere tüm insigniateam ailesine teşekkür ederim urock . sürüş ve ilk kullanım deneyimlerime bakarsak, yaklaşım 85 km'lik şehiriçi kullanımım oldu 33 km ortalama hız ile yol bilgisayarı 7.1 lt tüketim verisi verdi. (aracı çok sıkıştırmadım 2000 devir civarları kullanım). Yol tutuşu harika rayda gider gibi çizgsi bozmuyor ve sağlam basıyor. Yol sesi ve rüzgar sesi hiç almadım (100 kmyi geçmedim). Arabanın yalıtımı gereçekten başarılı bir kaç defa rolantide arabanın çalıştığının farkına varmadım dışarı çıknca anladım ihihi Süspansiyonları çok yumuşak kasislerden geçerken sesiz ve yumuşak çalışıyor. Şunu belirtmeliyim ki araba gece daha başka güzelleşiyor, kapılardaki muhteşem ambiyans ve iç aydınlatma insanın çok hoşuna gidiyor (arabayı gece çok sevdim) bir de afl de standart olsa daha iyi olurmuş tek eleştirim belki direksiyonun dış malzemesi biraz daha iyi olabilirmiş. Hızlanmaları ve kalkışı da gayet iyi. sadec aracı bayiden çıkardıktan sonra kaput, tampon ve boya koruma yaptırmadım açıkçası çok yüksek fiyat veriyorlar ve şehirde bu işi yapan 1-2 firma var. tek kelimeyle insignia fiyat/performans aracı insignia anlatılmaz yaşanır diyorum obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
32 DJ (Yeni Edition Elegance)
Collapse
X
Yorum