Ayrıca, sanırım ön airbag patlamış. Sağ aks da sizlere ömür. Muhtemelende cosmo araç jantlara bakınca. Sanırım bir de flexi olabilir. Çamurluk ve kaput değişir. LAstik ve jant isteyebilir. Alt takımdan salıncaklar değişebilir. İÇ aks bölümüne zarar vermişse, askı rulmanıda değişir. Binimum birkaç parça değişimide olacaktır. Hava filtre aksamında.
Jant üzerinden gittim 10 - 20 bin arası hasar kaydı görünüyor Az daha zorlasaralar Perte ayrılır.
İnsignia tank gibi bir araç zaten Çiftçi olarak söyleyebilirim ki çarptığı traktörde çok sağlam bir marka değil. Tümosan markas.ı tam baskı balatanını oradan motorun kabin ile birleştiği yerden bölünmüş traktör.
öncelikle geçmiş olsun hafif şekilde yaralanma olmuş bu güne kadar traktör kazlarının %90 traktör kullanıcılarında oluyor gecen yıl izmir'in tire ilçesinde 1 traktörün tren raylarından gecerken trenın carpması sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti kurallara ve işaretlere dikkat etmek gerekir die düşünüyorum olan yine insignia olmuş
Toplam masraf tutarlarını karşılaştırırsak muhtemelen Insignia zararlı çıkan bu işten, her ne kadar daha az hasar görmüş gibi dursa da. Hiç sevmediğim bi adamın QQ5'ine yanlış hatırlamıyorsam bi Alfa sol ön far tarından çarpmıştı. Alfa ciddi hasar almış gibi duruyordu, Q5'in ise sol farda, ön tamponun sol tarafında alttaki lambalarda falan biraz hasar vardı. Sonradan tamir masrafının 25.000 TL civarında olduğunu duyunca Alfa için baya üzülmüştüm. Alfa'da okadar tutacak bi hasar yoktur, sanmıyorum. Zaten satsan heralde 35.000 etmezdi
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
İnsignia tank gibi bir araç zaten Çiftçi olarak söyleyebilirim ki çarptığı traktörde çok sağlam bir marka değil. Tümosan markas.ı tam baskı balatanını oradan motorun kabin ile birleştiği yerden bölünmüş traktör.
Bendede New Holland var
Tümosan öyle ama şu da var; değil traktöre sadece yolda duran bir ön çeker tekerine vurulsa çoğu araç burdaki Insignia dan fazla hasar alırdı..
Yorum