Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni arabam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni arabam

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
    ımzanında astra dıye degıstırde tanıyalım arabası astra olanları

)) insignia ile astranın foıtolarını yan yana çekeyimde çatla emi
    F30 Sport+

Yorum

Gökhan kardeş araba süper yakışıklı duuyor... eee nede olsa insignia nın kardeşi... Zaten aralarındaki en büyük farkda boyut. Bende bir ara astramı insigniamı diye düşünmedim değil... Sonra iki kuşak astra kullanmamdan ve artık daha büyük bir araba istememden dolayı insigniayı seçtim. Eminimki bu arabayıda severek ve zevkle kullanacaksın. Güle güle kullan.
      2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
        Gökhan kardeş araba süper yakışıklı duuyor... eee nede olsa insignia nın kardeşi... Zaten aralarındaki en büyük farkda boyut. Bende bir ara astramı insigniamı diye düşünmedim değil... Sonra iki kuşak astra kullanmamdan ve artık daha büyük bir araba istememden dolayı insigniayı seçtim. Eminimki bu arabayıda severek ve zevkle kullanacaksın. Güle güle kullan.
        Çok teşekkür ederim abi şimdilik memnun gibiyim bu sınıfta en yakışıklı duranlardan biri buydu bide Burak Bey'in yakın ilgisinden dolayı opelden şaşmaya karar verip aldım
        F30 Sport+

Yorum

Astraya giden en güzel rengi almışın.Beyaz arabanın olmazsa olmazı da sunroof iyi bi tercih..
          Ama sadece marşpiyel alırsan ön tampon havadaymış gibi gelir gözüne.bence şık komple bi body kit en güzeli olacaktır.
          Bu arada Hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah kaza bela vermesin police

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
            Astraya giden en güzel rengi almışın.Beyaz arabanın olmazsa olmazı da sunroof iyi bi tercih..
            Ama sadece marşpiyel alırsan ön tampon havadaymış gibi gelir gözüne.bence şık komple bi body kit en güzeli olacaktır.
            Bu arada Hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah kaza bela vermesin police
            çok tşk ederm önerini düşünüyorum
            F30 Sport+

Yorum

gökhan bu ne hız yaw, hayırlı, uğurlu olur inşallah, Allah kazasız, belasız binmeyi nasip eylesin, bu arada aracta çok şık duruyor, yakışır sana, beyaz renk te çok güzel durmuş, kaç motor bu, beygir tork filan?

Yorum

sağol hasancım teşekkür ederim..evet biraz hızlı oldu aslında) 1.4 Turbo 140 hp 200 tork
                F30 Sport+

Yorum

hım, ne zaman ıslatıyoruz gökhan arabayı, bu arada dün haberlerini aldım, tüm emniyet teşkilatı pazartesi odaktaymış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    hım, ne zaman ıslatıyoruz gökhan arabayı, bu arada dün haberlerini aldım, tüm emniyet teşkilatı pazartesi odaktaymış
                    valla çevremin geniş olmasını bu ve benzeri durumlarda hiç sevmiyorum) arabayı aldım anahtarı veren ıslattı benzinciye girdim pompacı ıslattı ordan kuzenın yanına gittim onada ıslattık şimdilik bakalım 3 te 3 bence insignia team olarak bana bir kaç depo benzin almanız lazım:P eee minik kardeş dünyaya geldi nede olsa
                    F30 Sport+

Yorum

Sen Yalnış kişilere gitmişsin bana gelseydin depodan almazdık içine benzin koyardık 3 te 2 olurdu haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Sen Yalnış kişilere gitmişsin bana gelseydin depodan almazdık içine benzin koyardık 3 te 2 olurdu haha

bu sözünü herkes duydu) en kısa zamanda ordayım
                        F30 Sport+

Yorum

Her zaman gökhanım

Yorum

canımsın abi ya plaka 34 GK 055 oldu nasıl?
                            F30 Sport+

Yorum

süper olmuş sevindim senin adına

Yorum

sağol abi bend çok sevdim plakamı
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X