Duyuru
Collapse
No announcement yet.
34SEK53
Collapse
X
-
Ynt: 34SEK53
Güzel araç, güle güle kullanın. Plakayla ilgili yorum yapmak için girmiştim konuya ama gelin arabası olduğunu görünce vaz geçtim Değişik bir plaka. Bu arada sis farlarınızda bir matlaşma, sararma mı var bana mı öyle geldi?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Yok Ersin bey, açıdan kaynaklı ışık durumları nedeniyle far öyle görünüyor. Muhtemelen de bize göre sağ tarafta far' yüzeyine bakış açımıza göre yansıyan beyaz bir ışık sözkonusu. Duvar, zemin, gökyüzü gibi... Başıma geldi. Renk enfes tabiiiiiCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Yok Ersin bey, açıdan kaynaklı ışık durumları nedeniyle far öyle görünüyor. Muhtemelen de bize göre sağ tarafta far' yüzeyine bakış açımıza göre yansıyan beyaz bir ışık sözkonusu. Duvar, zemin, gökyüzü gibi... Başıma geldi. Renk enfes tabiiiii2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
İkinci insignia ilanımda arayanlar soruyordu farlar da birşeymi var dı diye
Edit;
Sisleri farketmemişim. Haklısın. Gayet mat görünüyorlar. Işıkla alakalı değil bu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bu renge bir tek ben alışamadım galiba. Bende hep "superman kostümü giymiş ev babası" hissi yaratıyor. Mesela Insignia'nın Coupe'si olsa, Calibra gibi, ve ona bu renk uygulansa yadırgamam belki. Renk, zevk, vs...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum