Duyuru

Collapse
No announcement yet.

***44 HY 188***

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ***44 HY 188***

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Orjinal yazı sahibi: sirius

Orjinal yazı sahibi: insgna44
    44 kere Maşallah... kazasız belasız kullan kardeşim... uygulamaları merakla bekliyoruz...
    Eyvallah abi birlikte yapıp birlikte sergileriz inşallah... oley

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    444 kere maşallah! clapclap

Mehmet resimler süper eline canına sağlık gardaşım kazasız belasız bol keyfle sağlıkla kullan gardaşım plish

Murat abi bak Mehmet de kendi elleriyle temizliğini yapıyor arabanın plish wsh wsh2
    Gardaş sen kayboldun ya Sağolasın, hepimiz inşallah...İmrendik tabi bizde napalım, sen Murat Bey'in yaptıklarına bak adam evi satıp bez almış geçen gün haha haha haha Gerçi duyduğuma göre birisi de duyar duymaz geçmiş siparişi ama oleyy oleyy oleyy Tekerimize taş değmesin, neşemiz daim olsun

Gardaşım Malatya'da değilim epeydir nerdeyse 4 ay falan oldu. Buluşmadan sonraki hafralarda Kayseri'ye geldim. Murat abiyle görüşme imkanımız oldu arada ama inan hiç boş zamanım olmuyor taa ki temmuz 4 e kadar. Ama dönüşüm güzel olacak inşallah

Sorma Murat abi çok araştırdım zor buldum diyince benimki eskiydi yeni alam dedim ben de aldım plish

evi satıp aldığını bana hiç bahsetmedi valla hasss

geldiğimde haberleşiriz çoh hayın planlarım var angle tmr srk plish wsh wsh2
    Ama bi görsen bez de bez yani... kaportanın üstünde kayıyor resmen...)) bi evim daha olsa onuda satarım görünce sende alacan zaten.. Bu arada kapı kolları hayırlı olsun diyelim.. fotoları bekliyoruz.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Maşallah, her binişte ilk günkü heyecan hiç gitmez inşallah.

Yorum

Insignianın değerini en iyi Insigniaya binmeye ara verdiğinizde anlarsınız 1-2 ay başka araçlar kullanı ve sonra gelin insigniayayı kullanın Hayatttt bu diye bağırırsınız oleyy oleyy oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

[/quote
          Ama bi görsen bez de bez yani... kaportanın üstünde kayıyor resmen...)) bi evim daha olsa onuda satarım görünce sende alacan zaten.. Bu arada kapı kolları hayırlı olsun diyelim.. fotoları bekliyoruz.
          . haha haha haha clapclap clapclap clapclap.
          Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Maşallah, her binişte ilk günkü heyecan hiç gitmez inşallah.
          Teşekkürler, inşallah clapclap.
          Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Insignianın değerini en iyi Insigniaya binmeye ara verdiğinizde anlarsınız 1-2 ay başka araçlar kullanı ve sonra gelin insigniayayı kullanın Hayatttt bu diye bağırırsınız oleyy oleyy oleyy
          . Belli bir süreden sonra diğerleri akülü araba gibi geliyor zaten abi

Yorum

Allah kazadan beladan nazardan saklasın
            2014 NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fetheden
              Allah kazadan beladan nazardan saklasın
              Teşekkürler ortak

Yorum

Selamlar arkadaşlar.Geçen hafta içinde almış olduğum krom kapı kollarının ve opc sinyal çerçevelerinin montajını yaptım.Görüntü beni memnun etti sizlerle de paylaşıyorum.Krom kapı kollarını gg adlı siteden Omsaline marka olarak aldım .Çerçeveler ise Odak'tan. Çağrı'ya ayrıca ilgisi için teşekkürler.Montaj gayet basit (burada canlı yardım aldığım bazı arkadaşlar gülebilirler haha haha )Kapı kolları temiz bir bezle silindikten sonra paketin içinde gelen kolonyalı mendile benzer bezle ayrıca siliniyor ve beklenen beş dakikanın ardından çift taraflı bant bastırılarak montaj yapılıyor.(Öncesinde bant üzerindeki jelatin çıkarılmadan denenirse hata riskini azaltırsınız.) Çerçeveler ise zaten ayrı bir başlıkta anlatılmıştı.Yine çift taraflı bant.

Yorum

Güle güle kullan kardeşim.. çok güzel olmuş.. clapclap clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

opc body kit ve 20 jant ta düşünmelisin bence .
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Basit ama güzel dokunuşlar araçlarımızda farklılık oluşturuyor

Maşallah diyelim nazar değmesin

clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Maşallah.
                        clapclap

Yorum

Güle güle kullan kardeşim.. çok güzel olmuş.. clapclap clapclap
                          Teşekkürler abi

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                          opc body kit ve 20 jant ta düşünmelisin bence .
                          Şimdilik düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez rolleyes

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Basit ama güzel dokunuşlar araçlarımızda farklılık oluşturuyor

Maşallah diyelim nazar değmesin

clapclap clapclap clapclap
                          Teşekkürler abi

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
                          Maşallah.
                          clapclap
                          Teşekkürler abi

Yorum

Gayet iyi olmuş o opc sinyal çerçeveleri nerede gördün de aldın acaba
                            2014 NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fetheden
                              Gayet iyi olmuş o opc sinyal çerçeveleri nerede gördün de aldın acaba
                              Sağolasın Biliyosun gördüğümüz zaman alasımız geliyor kanımızda var haha haha haha haha

Yorum

Gardaşım hayırlı olsun çok sade ve şık olmuş clapclap güle güle kullan

şafak 45.. özledim yav arabayı

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X