44 kere Maşallah... kazasız belasız kullan kardeşim... uygulamaları merakla bekliyoruz...
Eyvallah abi birlikte yapıp birlikte sergileriz inşallah... oley
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
444 kere maşallah! clapclap
Mehmet resimler süper eline canına sağlık gardaşım kazasız belasız bol keyfle sağlıkla kullan gardaşım plish
Murat abi bak Mehmet de kendi elleriyle temizliğini yapıyor arabanın plish wsh wsh2
Gardaş sen kayboldun ya Sağolasın, hepimiz inşallah...İmrendik tabi bizde napalım, sen Murat Bey'in yaptıklarına bak adam evi satıp bez almış geçen gün haha haha haha Gerçi duyduğuma göre birisi de duyar duymaz geçmiş siparişi ama oleyy oleyy oleyy Tekerimize taş değmesin, neşemiz daim olsun
Gardaşım Malatya'da değilim epeydir nerdeyse 4 ay falan oldu. Buluşmadan sonraki hafralarda Kayseri'ye geldim. Murat abiyle görüşme imkanımız oldu arada ama inan hiç boş zamanım olmuyor taa ki temmuz 4 e kadar. Ama dönüşüm güzel olacak inşallah
Sorma Murat abi çok araştırdım zor buldum diyince benimki eskiydi yeni alam dedim ben de aldım plish
evi satıp aldığını bana hiç bahsetmedi valla hasss
Gardaşım Malatya'da değilim epeydir nerdeyse 4 ay falan oldu. Buluşmadan sonraki hafralarda Kayseri'ye geldim. Murat abiyle görüşme imkanımız oldu arada ama inan hiç boş zamanım olmuyor taa ki temmuz 4 e kadar. Ama dönüşüm güzel olacak inşallah
Sorma Murat abi çok araştırdım zor buldum diyince benimki eskiydi yeni alam dedim ben de aldım plish
evi satıp aldığını bana hiç bahsetmedi valla hasss
Yorum