Ynt: Yeni Nesil 34 DV 1930.. OPC Line + 20" Lansman Jant + Sedefli Mavi..
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Metin Ballı abimizin aracını uzunca bir bekleme ve işçilik sonrasında Kaminari Park ekibi olarak Düze Rafting buluşması öncesinde bazı ufak eksiklikler
haricinde teslim ettik çok şükür..
Kazasız Belasız en güzel günlerde kullanır inşallah..
Kesinlikle araç güneşte bir farklı oluyor kızım baba arabayı yıkatma simleri gitmesin diyor çocuktanda onayı almış olduk
keşke güneş altındaki görüntüsünü fotoğrafa yansıtabilsek ama ne yazıkki olmuyo işte ,canlı görmek gerekiyo
OPC ÖN TAMPON
OPC ARKA TAMPON
OPC YAN MARŞPİYEL
OPC CAM ÜSTÜ SPOİLER
OPC SPOİLER
OPC DİREKSİYON
SİNYALLİ AYNA
KAPLAN DİŞ GÜNDÜZ LEDİ
İÇ KAPI KOLLARI LED
SEDEFLİ MAVİ FOLYO KAPLAMA
DIŞ KAPI KOLLARI LED
AYNA ALTI LED
UYGULAMALARI YAPILMIŞTIR..
Kesinlikle araç güneşte bir farklı oluyor kızım baba arabayı yıkatma simleri gitmesin diyor çocuktanda onayı almış olduk
Gerçekten çok şık durmuş.Kazasız, belasız kullanın.Sizin araç KTN ve Kırmızı raftingin uzaktan görüldüğü kadarıyla yıldızlarıydı.Tekerinize taş değmesin
Orjinal yazı sahibi: sirius
Gerçekten çok şık durmuş.Kazasız, belasız kullanın.Sizin araç KTN ve Kırmızı raftingin uzaktan görüldüğü kadarıyla yıldızlarıydı.Tekerinize taş değmesin
Eyvallah saolasın Allah kimsenin tekerine taş değdirmesin
Maşallah,Allah kaza bela vermesin,aracı yolda giderken gördüğümde gerçekten bayıldım
Bi renk bu kadarmı yakışır bir araca Eline sağlık Mustafa abi ve Kaminaripark obaa obaa obaa
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Maşallahhhh, yanıyor, on numara olmuş, Mustafanin zevki ve Kaminariparkın işçiliği bir araya gelince ortaya buşekilde başarılı sonuçlar çıkarmış, Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Harika olmuş. Yapanda yaptıranı da tebrik ederim. Resimlerde görünce dikkat çekilmeyecek araba değil. Hatta kırmızı-beyaz-mavi yanyana duran resmi masaüstü yaptım.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
Harika olmuş. Yapanda yaptıranı da tebrik ederim. Resimlerde görünce dikkat çekilmeyecek araba değil. Hatta kırmızı-beyaz-mavi yanyana duran resmi masaüstü yaptım.
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Maşallah,Allah kaza bela vermesin,aracı yolda giderken gördüğümde gerçekten bayıldım
Bi renk bu kadarmı yakışır bir araca Eline sağlık Mustafa abi ve Kaminaripark obaa obaa obaa
Saol Kadirim Allah kimseye kaza bela vermesin renk konusunda Mustafa'ya güvenmekte ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım
Maşallah abicim
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo......oooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ook süper olmuş tekerine taş değmesin: )
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
Yorum