Kardeşim, güle güle kullan. Ancak benim tercihim diğer jant olurdu. Olsun buda güzel.
Ev nerde sizin Eskişehir Bağlarında mı? He birde yay takmanı tavsiye ederim, Kayseri yolları düzdür, pürüzsüzdür konforu aman aman bozmaz.
Bende flexi+yay var zamanla konforsuzluğa alışıyorsun
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Kardeşim, güle güle kullan. Ancak benim tercihim diğer jant olurdu. Olsun buda güzel.
Ev nerde sizin Eskişehir Bağlarında mı? He birde yay takmanı tavsiye ederim, Kayseri yolları düzdür, pürüzsüzdür konforu aman aman bozmaz.
Bende flexi+yay var zamanla konforsuzluğa alışıyorsun
Eyvallah abicim daha iyileri sana olsun Yok abi yazın bag evimizde kışında alparslanda oturuyoruz (:dediğin doğru yollarımız güzel ama yay olarak hangi markanin kac cm lik modelini atacağım bilmiyorum hatta kararsızım: )
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
güzel günlerde kullan. güzel jant ben de bu jantı kullandım. H&R 3 cm lik yay tak mutlaka. bütün görüntü değişiyor. bu şekilde jant hiç belli olmuyor haberin olsun
güzel günlerde kullan. güzel jant ben de bu jantı kullandım. H&R 3 cm lik yay tak mutlaka. bütün görüntü değişiyor. bu şekilde jant hiç belli olmuyor haberin olsun
Yakında dusurecez inşallah da hangi yayı alacağıma karar veremedim güzel dilekleriniz içinde teşekkürler: )
Yakında dusurecez inşallah da hangi yayı alacağıma karar veremedim güzel dilekleriniz içinde teşekkürler: )
ben kullandığım yaydan gayet ve gayet memnunum. başka yay kullanmadım diğerlerini bilemem ama flexride var sa istediğinde de baya yumuşuyor. yol tutuşu ve görüntüsü muazzam oldu. aklında olsun 550tl civarıydı yay.
ben kullandığım yaydan gayet ve gayet memnunum. başka yay kullanmadım diğerlerini bilemem ama flexride var sa istediğinde de baya yumuşuyor. yol tutuşu ve görüntüsü muazzam oldu. aklında olsun 550tl civarıydı yay.
Eyvallah özel den yazdım varsa resimleriniz atarmisin kardeş: )
cok iyi olmuş yalnız bu jantlar
bide şu ön panjurdaki full kromajı nerden aldınız bende çok istiyorum insigniamda olsun
Makyajlı kasada 2013-2015 arası üretimlerde panjurun tamamı krom görünümlüdür. Yeni üretimlerde bunu değiştirdiler. Orijinal parça olarak bulursunuz da kaç para olur bilmiyorum. Çağrı bizi aydınlatır
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum