Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TRIUMPH TIGER 1050
Collapse
X
-
Ynt: TRIUMPH TIGER 1050
Hayırlı olsun Yunus Bey! Rabbim kazadan beladan muhafaza eylesin.
Yalnız sizin gibi büyüklerimiz, bendeki motor sevdasını ille de depreştireceksiniz. zaten zor tutuyorum kendimi...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemHayırlı olsun Yunus Bey! Rabbim kazadan beladan muhafaza eylesin.
Yalnız sizin gibi büyüklerimiz, bendeki motor sevdasını ille de depreştireceksiniz. zaten zor tutuyorum kendimi...
Lise yıllarından beri hayalim olan bir şeydi motosiklet.
Bu hayali gerçekletirmek bu günlere nasip oldu.
Bence siz de tutmayın kendinizi.
Ne demiş Yahya KEMAL
"Yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar
İnsan âlemde hayal ettiği müddetçe yaşar..."
Herkesin hayallerine kavuşması dileklerimle...
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum
-
Yunus ağabey Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,hiç beklemezdim ağabey senden bu kadar hızlı olmanı,tekerin düz bassınBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblYunus ağabey Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,hiç beklemezdim ağabey senden bu kadar hızlı olmanı,tekerin düz bassın
Yok çok fazla hızlı gitmiyorum zaten şöyle sağdan yavaş yavaş)Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum
-
Komşumuzda da var. honda bilmem ne model bilmem ne seri. Maşallah hükümet gibi. Gazlıyor beni de sat arabayı gel sana motor alalım filan
Gazlanmıyor da değilim hani ama bu tür işlere heves sonradan zor oluyor sanki.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum