Kadir'e katılıyorum Önceki mondeolara kıyasla ve D sınıfında bende önemli bir atak yapıcak diye düşünüyorum bu kasa. Özellikle bu motor ve 1.0 ecoboostlar ile. Teste kullandığım 1.5 ecoboost otomatikler 10-11 litrelerdeydi. Şuan 1.6 tcdi araç 1200 km' de 6.7 ortamalarda ve her geçen gün ortalama düşüyor. Umarım 5 litreleri görürüm
Yalnız tavan mı çok büyük, sunroof'mu çok küçük anlamadım, sanki bir orantısızlık var fotoda
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Evet çekim açısından kaynaklı olsa gerek o kadar küçük değil ama bi 5 serisinin sanrufu gibi de büyük değil maalesef yani böyle bi araca bu boyutta sanruf koymak saçma.. insignianında bana küçük geliyordu sanki...
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Kapisindan döndüğüm arac, secmemem icin üc tane sebep vardı,
1. Hala kalas olan İç dizaynı
2. Degismeyen stop far grubu
2.1.6tdci motorunun bu kasa cik... nanay..ııı.olmazz...
Kısmı vazgeçirdi,
Ama mondeo güzel ataklarla zaman içerisinde cok daha guzellesecek buna inanıyorum.
Yolda denk geldiği zaman bir bmwye bakmak istemiyorum her kasa her model aynı surat, ama karşımdan bi mondeo geliyosa illaki kafam dönüyo tamah edilecek bir araca sahipsiniz hayırlı uğurlu güzel günlerde olsun
Aynı aracı kullanıyorum.Ve şunu belirteyim görsel olarak zevkler tartışılmaz kimine göre güzel kimine göre çirkin olabilir.
İç mekan kalas değil hatta sınıfındaki en iyilerden bence.Belki çift renk göğüs ve döşeme ile gelirse bunu daha iyi anlayacaksınız.Çünkü siyah döşeme tüm araçlarda gösterişsiz duruyor.Onun harici gayet modern bir iç mekanı var.
Stop grubu değişti.Eskiden martı kanadı gibiydi şimdi elips şeklinde tam Led farlar var.Ve bence eski kasasına göre daha dinamik duruyor.Hatta eski kasa gibi olsa bende bu aracı almazdım ,eski kasanın arkasını bende sevmiyorum.
Ve 1.6 motor her ne kadar performans olarak çok şey veremesede aracı çok rahat taşıyor.Zaten amacı öncelikle ekonomi ve herhangi bir markanın 1.6 dizel kullanıcılarının aşina olduğu bir performansı var.Ve kendini kanıtlamış bir motoru var.
Unutmayın bu ülkede 105 hp lık 1.6 dizel ler yok sattı malum firma tarafından.Amaç performans ise o araçlarda da yoktu ama satış konusunda bir sıkıntı olmadı.
Mondeo tek eksiği 1.6 otomatik dizel olmayışı. Geri kalan şeyler göreceli bence.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Umarım yakında koyarlar ,Ford otosan Türkiye için böyle bir baskı yapsa belki koyarlar fakat ticari araç satışları yetiyor sanırım D sınıfını pek önemsemiyorlar.
Ben yine manuel alırdım ama sonuçta D sınıfı %80 otomatik satıyor bu potansiyel görmezden gelinemez.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Kesinlikle kasasını çok beğendiğim 2. otomobil Yeni Kasa Mondeo ve iç mekan sessizliği özellikle benzinli motorlarda harika.
Tip zaten Aston Martin gibi duruyor. Yırtıcı bir çizgiye sahip alet. Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inşallah...
Yorum