Duyuru

Collapse
No announcement yet.

07 YCJ 33 Sonunda ! :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 07 YCJ 33 Sonunda !

Hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için, inşallah hepimize ağız tadıyla kazasız belasız araçlarımızı kullanmak nasip olsun. Jant konusunda haklısınız .

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Araba çok güzel güle güle kullanın;
    koltuklar fabrika çıkışlı deri değil, sanırım sonradan deri yapılmış.
    Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Direksiyonun da derisi de değiştirilmiş gibi
    Bu premium deri paketi opsiyonu koltuklar orjinal logo da opelin sanırım direksiyon ve pedallarla birlikte paket opsiyon.

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Orjinal yazı sahibi: Serdardr
    Selamlar, 3 ay bekledim ama sonunda geldi ve 1000 km yaptım bile ama beklediğime değmiş Fotoğraflar amatörce kusuruna bakmayın.

Bu arada araç 1.6 T SIDI 170 Hp Premium deri pak. (brendy pr. deri döşeme, spor koltuklar, spor direksiyon , al. pedallar) , flexi-ride , park&go pak. , çevre görüş 2 pak. bose ses sistemi opsiyonlarına sahip navigasyonu sağolsun çok bilen bayii satış temsilcisi aldırmadı başta okuduklarımdan sonra ben israrla isteyince " bizim patron test aracını kullanıyor tlf navisini intellilinkte kullanabiliyor , kendisine tekrar bizzat sordum gerek yok navigasyona " dedi ve navigasyonsuz araç sahibi etti beni sağolsun, gerçi çok da fazla kullanmıyorum 6 senedir kullandığım eski sportage da vardı en fazla 10 kere kullanmamışımdır.
    Hayırlı olsun! Güle güle kullanın, bence tek eksik 19" jant kalmış bu arada hangi bayiiden aldınız
    Sedat bey Günlastan aldım.

[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Çok güzel gerçekten, ama jant şart bence
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

sunroof da olsaymış daha iyi olurmuş bence ama böylede çok güzel özellikle koltuklar
        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

SÜPER OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN ALLAH KAZA BELADAN SAKLASIN TEKERİNİZ DAİMA DÜZ GİTSİN
          [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Hayirli olsun.. Yolk denk gelirsek yakından görmek isterim...
            2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

clapclap clapclap

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hayırlı olsun. Nazar değmesin, ama çok kişinin gözü kalacak gibi...

Yorum

güle güle kullanın
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çok teşekkürler arkadaşlar,
                    Orjinal yazı sahibi: mursav
                    Belekteyim, gerçi burda düzenli gördüğüm 3-4 insignia makyajsız kasa var ama sports tourer yok, siz Antalyadamısınız.
                    [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdardr
                      Çok teşekkürler arkadaşlar,
                      Orjinal yazı sahibi: mursav
                      Belekteyim, gerçi burda düzenli gördüğüm 3-4 insignia makyajsız kasa var ama sports tourer yok, siz Antalyadamısınız.
                      Bende Belek'te çalışıyorum, Antalya merkezde evim hergün gidip geliyorum gerçi genelde iş aracını kullanıyorum ama geçenlerde 1 ay sürekli kendi insignia mla gidip geldim beni görmüşsünüzdür ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

güzel bir jant şart ama
                        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

güle güle kullanın .hayırlı olsun

Yorum

Allah tekerine taş değdirmesin, mükemmel opsiyonlara sahipsiniz
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                              Aracınız maşallah çok güzel opsiyonlar harika allah kaza bela vermesin bu satış temsilcileri (bazıları ) cins benim aracı aldığım kişiyede flexi opsiyonunu koydurtmamış ne gerek var zaten araç ağır demiş adamda almamış tekrardan allah kaza bela vermesin birde 19 jant olaymış tadından yenmezmiş
                              fexride la ağırlığın alakası ne? anlayamadım ben
                              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Bazı ek donanımlar aracın ağırlığını etkileyebilir örnek otomatik vitesle normal şanzuman yada motor seçeneği dizel ile benzinli flexide çok azda olasa belki 1 kg daha ağırdır ondan aldırmamış

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X