Aracınız maşallah çok güzel opsiyonlar harika allah kaza bela vermesin bu satış temsilcileri (bazıları ) cins benim aracı aldığım kişiyede flexi opsiyonunu koydurtmamış ne gerek var zaten araç ağır demiş adamda almamış tekrardan allah kaza bela vermesin birde 19 jant olaymış tadından yenmezmiş
Selamlar, 3 ay bekledim ama sonunda geldi ve 1000 km yaptım bile ama beklediğime değmiş Fotoğraflar amatörce kusuruna bakmayın.
Bu arada araç 1.6 T SIDI 170 Hp Premium deri pak. (brendy pr. deri döşeme, spor koltuklar, spor direksiyon , al. pedallar) , flexi-ride , park&go pak. , çevre görüş 2 pak. bose ses sistemi opsiyonlarına sahip navigasyonu sağolsun çok bilen bayii satış temsilcisi aldırmadı başta okuduklarımdan sonra ben israrla isteyince " bizim patron test aracını kullanıyor tlf navisini intellilinkte kullanabiliyor , kendisine tekrar bizzat sordum gerek yok navigasyona " dedi ve navigasyonsuz araç sahibi etti beni sağolsun, gerçi çok da fazla kullanmıyorum 6 senedir kullandığım eski sportage da vardı en fazla 10 kere kullanmamışımdır.
Hayırlı olsun! Güle güle kullanın, bence tek eksik 19" jant kalmış bu arada hangi bayiiden aldınız
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Vay, şahaneymiş. Çok beğendim, güle güle kullanın "Keşke benim olsaaaa!" diyen Güldür Güldür karakterine dikkat edin, orta yerinden yarılır vallahi aracınız Jantlarla ilgili konuya katılıyorum, bence 20" jant lastik alıp yazlık olarak kullanın, bu jantları da kış lastiği takıp kışlık olarak kullanırsınız. Tekrar hayırlı olsun
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Vay be, 3 ay bekletiyorlar demek. Aracınıza kavuştuğunuza çok sevindim. Güle güle kullanın.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum