Fatih abi 307 mi?))))))) seni taniyorum icmezsinde ama nasil kafayi buldun anlamadim))
Yakinda insignia sahipelerine bugatti veyron sahiplerinden başa baş takas teklifi gelirse şaşirmayin.) adamlar derki hem 307 yapiyo hem vergisi ucuz hem az yakar) verelim veyronlari alalim birer tane en cosmosundan insignia)))
Gökhan okuma yazman yokmu araba gider demiyorum Şanziman teknik olarak yapabilir diyorum
Gökhan Bey, şanzıman yaparmış araba yapamazmış O ne demekse...
Bu şu demek,1.6 turbo insigniaya takılan sanzıman,307 km hıza kadar çıkabilir demek
Farklı bir şey demiyorum zaten şanzıman çıkar araba çıkmaz diyorum
Bunu anladıysanız ne mutlu size
Çok kolay terbiyesizleşirim
Doğrudur,bizde çok güzel terbiye veririz
Beklerim canım
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Hocam kimse kimseyi salak yerine koymuyor
Forumu takip ediyorsunuz bir çok kişi fikrini bildiriyor ama kimse kimseyi salak yerine koyarak cevap vermiyor niye alındınız onuda anlamadın karşılıklı yazışmalarda bir şey yok bence
Hocam kimse kimseyi salak yerine koymuyor
Forumu takip ediyorsunuz bir çok kişi fikrini bildiriyor ama kimse kimseyi salak yerine koyarak cevap vermiyor niye alındınız onuda anlamadın karşılıklı yazışmalarda bir şey yok bence
Her neyse Fatih Bey doğrudur, belki ben yanlış hisse kapılmışımdır
Kimse salak yerine koymuyor ilk mesajında şanzıman çıkıyor araç çıkmıyor ne demekse diye yazmışsınız kadir arkadasimizda açıklamış .terbiyesizlik forumdaki hiçbir uyemize yakışmaz zaten
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Fatih abi 307 mi?))))))) seni taniyorum icmezsinde ama nasil kafayi buldun anlamadim))
Yakinda insignia sahipelerine bugatti veyron sahiplerinden başa baş takas teklifi gelirse şaşirmayin.) adamlar derki hem 307 yapiyo hem vergisi ucuz hem az yakar) verelim veyronlari alalim birer tane en cosmosundan insignia)))
Gökhan okuma yazman yokmu araba gider demiyorum Şanziman teknik olarak yapabilir diyorum
Gökhan Bey, şanzıman yaparmış araba yapamazmış O ne demekse...
Bu şu demek,1.6 turbo insigniaya takılan sanzıman,307 km hıza kadar çıkabilir demek
Farklı bir şey demiyorum zaten şanzıman çıkar araba çıkmaz diyorum
Bunu anladıysanız ne mutlu size
Çok kolay terbiyesizleşirim
Doğrudur,bizde çok güzel terbiye veririz
Beklerim canım
Önce şu canım,cicim,çok bilmişlik olaylarını geçelim,sizi kimse salak yerinede koymuyor,bildiğimiz bilgileri paylaşıyoruz he ister öğrenirsiniz,ister kendi yanlış düşüncelerinizi doğruymuş gibi düşünürsünüz,bu size kalmış,tekrar söyliyeyim kimse kimseyi salak yerine koymaz,siz daha yenisiniz bunu zamanla daha iyi anlarsınız
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum