Plaka tam olay yalnız Hem BAS olması hem de 27 -72 olması Çok iyi
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
ok Ben 245 görebilmiştim en fazla. Düz yoldaydı benimki gerçi. İyi basmışsınız. Yol tutuşu nasıldı gezme eğilimi ya da yalpalama riski falan hissettirdi mi yoksa ok gibi gitti mi?
allah şukur hiçbir sıkıntı yaratmadı hiç bi şekilde yalpalama saga sola ok gibi duzlukte ise 255i rahat gordum plaka ise soyismim BASKAN 27 TERSİ 72 PLAKAYI ALMAK BİRAZ UGRAŞTIRDI
Ben de,kışlık Kumho larla, ankara çevre yolunda 2,5 yıl önce ( Aracım o zamanlar stokken ) 258 km' yi görmüştüm
Yazılımdan sonra hiç denemedim açıkcası...
ok Ben 245 görebilmiştim en fazla. Düz yoldaydı benimki gerçi. İyi basmışsınız. Yol tutuşu nasıldı gezme eğilimi ya da yalpalama riski falan hissettirdi mi yoksa ok gibi gitti mi?
allah şukur hiçbir sıkıntı yaratmadı hiç bi şekilde yalpalama saga sola ok gibi duzlukte ise 255i rahat gordum plaka ise soyismim BASKAN 27 TERSİ 72 PLAKAYI ALMAK BİRAZ UGRAŞTIRDI
Plaka için mesai harcandığı belli canım zaten
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bu arada chip yaptırmak son hızını pek etkileniyor sanırım, ben stok insigniamla 255 km/h görmüştüm maksimum, chip yaptırdığımda ise daha üstü hızlara çıkamadım hiç, seriliği filan çok farkediyor ama son hızda bi fark görememiştim...
270 km/h zor ama 262 bi videoda vardı, 262 basıldıysa 263 de basılır, hatta 265 bile olur biraz daha rampa ve rüzgar yardımıyl
270 i gormeyebilir ama ben bu hıza bayır aşayı ınıyordum 263 u gordum ve 5kmlık bayır yol devam ediyordu ben ayagı çektim gazdan aracım orjinal chip falan yok
Yorum