ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR NAPALIM ILK HIZ DENEMESİNİ YAPTIM 263
263 mü??? huh Modlu mu aracınız?
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Rıdvan hocam arabadan bahsettik ama neyse evet kilo ve şaçta farklılık var boy aynı haha haha haha
fatih abi işin espirisindeyim biraz gülelim die yazdım
aracım standart hiçbi şekilde oynamadım daha 16000 kmde
Stok bir 1.6 180 HP ile 263 KM hız yaptınız yani??? huh Tebrik ediyorum sizi. 250 limitörü falan vız gelmiş... Şahane hakikaten...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
aracım standart hiçbi şekilde oynamadım daha 16000 kmde
Stok bir 1.6 180 HP ile 263 KM hız yaptınız yani??? huh Tebrik ediyorum sizi. 250 limitörü falan vız gelmiş... Şahane hakikaten...
Hız limitörümü ?
Evet hız limitörü. Genelde araçlarda 250km hız limitörü olur güvenlik için, sizin de bildiğiniz gib. Ama görünüşe göre böyle bir limitör yokmuş Stok halde 263 yapılabildiğine göre ve Fatih Bey tek limitör sizsiniz dediğine göre Ben de öğrenmiş oldum.
adanadan antepe gelirken bu kmyı yaptımbiraz bayır aşagıydı dahada gidiyordu rahat 270i geçerdi ayagımı çektim gazdan
Ben 245 görebilmiştim en fazla. Düz yoldaydı benimki gerçi. İyi basmışsınız. Yol tutuşu nasıldı gezme eğilimi ya da yalpalama riski falan hissettirdi mi yoksa ok gibi gitti mi?
Yorum