hasanım Allah kaza bela vermesin fatih abi ile volkanı geçiyorsan gerisi hikaye ihihi
Amin Emre abi sağolasın, Volkan abiyle daha deneme imkanı olmadı, Fatih abi kendi söylesin
ne ettin sen hasanım haha fatih abiye sorsam simdi trafiğe gel hasan der kesin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hatırlıyorum çünkü, izlemeye gerek yok sen elkol işareti yapıyordun, ne diyorsun abi derken ibre 200 lerde gözüme çarptı, meğersem sen dip gaz yapmışsın ama ben anlamamıştım
Doğru İyinin İyisi varda Size Pek Bişey Kalmamış En tepeye Bizim Daha Çok Fırın Ekmek yememiz lazım Belkide yesekte alamayız orası ayrı mesele
velhasıl Güzzel araç Kıymetini bilin dünyada pek az insana nasip oluyor böyle güzellikler
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: ulas79
maaşallah,Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin.böyle araçları görünce bunlar arabaysa bizimkiler ne diye soruyorum kendime
Amin, teşekkürler, herşeyin üstü var, mesela bi bentleyin yanındada bu araba değil gibi geliyor
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah, benim için daha tepesi olmaz diye düşünüyorum, bu bile çok, güzelliklerinin yanında olumsuz taraflarıda var, çok fazla dikkat çekmesi, rahat dolaşamamak vsvs. bunların başında...
Bu farklı bi dünya sanırım bizim için bi ütopya Allah kaza bela vermesin çok dikkat çekici.. Lezzet şükür istermiş Hasan abi Maşaallah tekrar tekrar Allah korusun..
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Bu farklı bi dünya sanırım bizim için bi ütopya Allah kaza bela vermesin çok dikkat çekici.. Lezzet şükür istermiş Hasan abi Maşaallah tekrar tekrar Allah korusun..
Yorum