1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Sen bi yaptıklarının fotosunu koy da diğerlerini yapınca yine koyarsın. Hayırlı uğurlu olsun
Bu ara havalar yagmurlu kardeşim.. fırsat bulamadım koyacam en kısa zamanda..
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Teşekkürler
Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
Murat güzel günlerde keyifle kullan uygulamaları, gelip canlı canlı göremedim ama ses sistemi ve ayna katlama uygulaması için video paylaşmanı ve yorumlarını bekliyorum.
Çekeyim video özdemir hocam.. ses sistemini aklıma sen düşürdün zaten..
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Murat araban güçlenmiştir.
Sprint ve filtre iyi oldu abi.. bide çiplersem sınırlar dahilinde tam olacak..))
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
Hayırlı olsun upgrade ler. Maşallah
eyvallah hocam.. Teşekkürler
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Abi senin canavara yaptıkların kadar olmasa da kendi çapımızda biseyler yapmaya basladık.. ben başladım yaa durmam daha bunu satana kadar.. takipteyim..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum