Eksiği çok İstanbul a gidebilirsek yapılacak çok uygulama var.. Geç oldu ama bir kaç foto paylaşayım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
'' 44 PD 180 '' Beyaz Kaplanım
Collapse
X
-
Ynt: '' 44 PD 180 '' Beyaz Kaplanım
Maşallah, aracınız çok şık.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBir masallahta sizin araca diyelim
Kazasiz belasiz surusler
Orjinal yazı sahibi: mccoffeerMaşallah, aracınız çok şık.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bunda bir maşallah diyelim hocam sende de masraf çok benden demesi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55) inşallah diyim o halde, eylülde gel bende orda olacağım.. eylül dönüşü inşallah arabayla döneceğim yanına mutlaka uğrayacağım gelmesende...
Yorum
-
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi bu arabayı hiç kirli tozlu görmedim her zaman tertemiz maşallah
Rengi jantları on numara abi çok görüyorum yollarda hemen ben burdayım diyor maşallah güle güle kullan
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Murat Maşallah, Allah kazalardan belalardan korusun, daha iyilerini nasip etsin.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Murat abi Maşallah,Allah kazadan beladan korusun,güle güle kullan clapclapBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum