Evet arkadaşlar.. İstanbul a gitmişken araca bir kaç uygulama yapalım dedik.. ufakta olsa bşeyler yaptık.. Adminimiz Çağrı ve sponsorumuz Mustafa kardeşime Kaminari park ekibine teşekkür ediyorum..
Araç ile ilgili yapılanlar
1. Sprintbooster
2. Turn push
3. Katlanır ayna özelliğinin modül ile kumandadan da yapılabilmesi
4. İç led aydınlatmalar
5. Fren kaliper kapakları
6. ledli mühürlü plaka..
7. ses sistemi..
ve Fatih abiden hediye ettiği KN hava filitresi için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Evet arkadaşlar.. İstanbul a gitmişken araca bir kaç uygulama yapalım dedik.. ufakta olsa bşeyler yaptık.. Adminimiz Çağrı ve sponsorumuz Mustafa kardeşime Kaminari park ekibine teşekkür ediyorum..
1. Sprintbooster
2. Turn push
4. İç led aydınlatmalar
6. ledli mühürlü plaka..
7. ses sistemi..
ve Fatih abiden hediye ettiği KN hava filitresi için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum..
Hayırlı olsun, hepsini güle güle kullanın.
3.maddedeki olayı nasıl yaptırdınız?
1. Sprintbooster
2. Turn push
4. İç led aydınlatmalar
6. ledli mühürlü plaka..
7. ses sistemi..
Hayırlı olsun, hepsini güle güle kullanın.
3.maddedeki olayı nasıl yaptırdınız?
Valla çağrı biliyor abi.. odak ta yaptılar.. modul takılıp anahtara tanıtıyorlar galiba tam bilemiyorum.. cagrı ile bi görüş istersen..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Murat güzel günlerde keyifle kullan uygulamaları, gelip canlı canlı göremedim ama ses sistemi ve ayna katlama uygulaması için video paylaşmanı ve yorumlarını bekliyorum.
Yorum