Gökhan_55'in ısrarı üzerine aracımın fotoğrafları ))
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DR156
Collapse
X
-
Ynt: DR156
teşekkürler arkadaşlar
@gökhan_55, yay konusu aydın'da sıkıntılı, yolların %90'ı parke taş ile kaplı, 18 inçler bile arada sert geliyor. planlarım arasında bagaj kapağında led stopları çalışır hale getirmek, opc pedal seti ve cam üstü krom çerçeve var.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55farlarıda xenon yaparsanız süper olur....
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Maşşallah süper duruyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mccoffeerOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55farlarıda xenon yaparsanız süper olur....F30 Sport+
Yorum
-
Ne yazık ki bu farlara xenon ampul takılınca iç kısmı çok çabuk kararıyormuş. ben de ix35 aldım o da bu tip mercekli ama bi-halojen, araştırdım, xenon takınca çok kısa sürede kararacağı için verim alamazsın dendi.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum