İnsignia dan önceki arabamdı kendisi. Bende çok özel bir yeri vardı keratanın
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Buda benim unutamadığım eski canavarım :)
Collapse
X
-
Ynt: Buda benim unutamadığım eski canavarım
Hasan bazen sattığıma pişman olmuyor değilim. Çok zevkli bir arabaydı, hele ki esp ile birlikte diğer güvenlik sistemlerinin tamamını kapatınca aynı kız kaçıran maytaplar vardıya eskiden aynı öyle oluyordu yanlama dikleme spin drift v.s hepsini bi celsede yapabiliyordun
Aramızda sivasta yaşayanlar varsa ve bu arabayi görürlerse rica ediyorum benden selam söylesin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: MlhBir takım mecarelarimiz oldu tabi
varsa video gibilerinden
Bekliyoruz...
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
e46 m3 sürmüstüm enfes bişeydi. Bununda bi farkı yoktur heralde . Bir kaç sorum olucak size. Bu araç kaç motor ve kaç beygirdi.. Birde LPG takılımıydı ? Yakıtı falan merak ettim açıkcası2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OnurKoe46 m3 sürmüstüm enfes bişeydi. Bununda bi farkı yoktur heralde . Bir kaç sorum olucak size. Bu araç kaç motor ve kaç beygirdi.. Birde LPG takılımıydı ? Yakıtı falan merak ettim açıkcası
Bir kaç foto daha
Yorum
Yorum