Hasan bazen sattığıma pişman olmuyor değilim. Çok zevkli bir arabaydı, hele ki esp ile birlikte diğer güvenlik sistemlerinin tamamını kapatınca aynı kız kaçıran maytaplar vardıya eskiden aynı öyle oluyordu yanlama dikleme spin drift v.s hepsini bi celsede yapabiliyordun
Aramızda sivasta yaşayanlar varsa ve bu arabayi görürlerse rica ediyorum benden selam söylesin
e46 m3 sürmüstüm enfes bişeydi. Bununda bi farkı yoktur heralde . Bir kaç sorum olucak size. Bu araç kaç motor ve kaç beygirdi.. Birde LPG takılımıydı ? Yakıtı falan merak ettim açıkcası
e46 m3 sürmüstüm enfes bişeydi. Bununda bi farkı yoktur heralde . Bir kaç sorum olucak size. Bu araç kaç motor ve kaç beygirdi.. Birde LPG takılımıydı ? Yakıtı falan merak ettim açıkcası
330 gayet güzel iş yapıyor diyebilirim Araç 3000 motor ve 231 beygirdi. 2004 face lift kasa ve Orjinal 135.000km deydi. Türkiyedeki en temiz e46 lardan bir tanesiydi. Lpg yoktu ve hiç uygulanmamıştı. Yakıtı ne sen sor ne ben söyleyim Ama yaktığı her kuruşa değer bir araba. Sahsım adına 2 araba sahibi olmak imkanlarım dahilinde olsaydı samimiyetimle söylüyorum satmaz ve sadece hafta sonları binmek için garajda tutardım bu arabayı ama Insignia sevdası yüzünden sattım
Yorum