3 ATV den sonra bu kez UTV almaya karar verdim,2 günde 100 km yol yaptım(gerçi yol demeye bin şahit ) inanılmaz keyifli bir araç. 625 cc, 40 hp(internet sitesinde 21 hp gibi bir bilgi var,düşük göstermeleri gerekiyormuş), 4x4 Benzinli, otomatik,kilitli diferansiyel, vinç,ister arka itiş ister 4 çeker olarak seçenekleri mevcut
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Terra Cross 625
Collapse
X
-
Ynt: Terra Cross 625
geçen sene bende düşündüm.plaka takılması zorunluluğu ve fiyatının yüksek olması beni caydırdı.tabi kullanacağım yerde servisin olmaması da cabasıydı.iyi eğlenceler .https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
-
Hayırlı olsun abi. Keyifli makinalar bunlar.
Dipnot: Yerli otomobil diye yırtınana kadar, şehir içi kullanıma uygun bu tarz araçlar üretilse daha isabetli olmaz mı?34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazgeçen sene bende düşündüm.plaka takılması zorunluluğu ve fiyatının yüksek olması beni caydırdı.tabi kullanacağım yerde servisin olmaması da cabasıydı.iyi eğlenceler .
plaka takmak zorunlu degıl,ha kendınızı zorunda hıssettıysenız tabıkı o başka,bu arada ÖTV+KDV 11.000 tl,gercekten cok,bende kendımı zorunda hıssettıgım ıcın plakalı aldım,tesekkurler.
Yorum
-
satın alırken plaka almak zorunlu değil.Ötv daha az ödeyerek satın alabiliyorsun.Fakat araç bağlanırsa plaka almak zorunlu oluyor.üstelik uğraşması ve sonradan oluşacak masrafı da bir hayli fazlaymış.kullanmayı düşündüğüm yerde jandarmaya sormuştum.plaka yoksa bağlarız dediler.plakasız bir tane atv,utv göremezsin dediler almayı düşündüğüm araç kumda arıza yapabiliyormuş.servis sorunu da olunca baştan vazgeçtim çok keyifli bir araç , belli.büyük oyuncağı resmenhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Hayırlı olsun canavarın duruşundan belli gidişi
Çamurlu halinde çekilen fotoğrafların peşine sürüş sonrası çekilmiş şoförün fotoğrafı varsa onuda merak ediyor ve istiyoruz ihihi
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Emrah82Oldukça güçlüye benziyor, ben terra 300 4x4 atv kullanıyorum, beni 300cc tatmin ettiğine göre 625cc oldukça güçlü olsa gerek
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Hayırlı olsun...
Orjinal yazı sahibi: NurettinÇok s..y duruyor
Güle güle kullan Ali abisi!
teşekkürler abımmm...
Orjinal yazı sahibi: FacomXMasallah Allah agiz tadiyla binmeyi nasip eylesin
Allah razı olsun abım,gecerken uğra da bı tur verıyım ihihi ihihi,bılıyosun dag tas bızım buralar,cok keyıflı...
Yorum
Yorum