Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çanakkale - Kepez

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çanakkale - Kepez

KAsım ayında Çanakkale'ye taşındım. Kepez tarafındayım. Kepez'in müthiç bir sahili var. Ankara'dan sonra insanın içini açıyor.İşte birkaç kare.

Biraz kadraj hatası var, kırpma ile halledilebilir ama uğraşmadım şimdilik. İyi Seyirler

Ynt: Çanakkale - Kepez

Ben de gokceadadayim. Kepezi biliyorum, bogazin kiyisinda super bir yer. Siz de cok hos fotograflar cekmissiniz. Devamini bekliyorum
    1.6T COSMO karbon siyah
    17 FT 925'idi

Yorum

Fotograflar güzel olmuş tebrikler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizim gibi denizden uzakta yaşayanlara tam bir of çektirdiniz. Güzel resimler.

Yorum

Teşekkürler herkese,

Çanakkale ve civarındaki üyelerimizi ayrıca yolu buradan geçecekleri her zaman bir çay içmeye beklerim

Yorum

Profesyonel bir fotoğrafçı ancak bu kadar güzel çekerdi

Yorum

fotoğraflar çok başarılı memleketimin her köşesi güzel kıymetini bilmek lazım

Yorum

ellerinize sağlık clapclap clapclap
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Çok güzel olmuş clapclap
                  [center]
                  İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Kepez sahili gercekten cok güzel.
                    Viper hocam yolum sıklıkla oraya düsüyor.Kendim bigada otursamda sıksık gelip gidiyorum.Müsait oldugunuzda bi çay icip tanışmak isterim.

Bu arada Çanakkalede opel satış ve servis merkezi bulundugundan astra olsun insignia olsun oldukca revaçta.Ancak dikkatimi ceken forum kültürü nedense gelişmiyor.Okadar opel sahibi var ancak diger sehirlerdeki gibi ufakta olsa buluşma,tanışma tarzı sosyal aktiviteler cok zayıf dknow

Varsa yoksa teyip açıp cıptız cıptız gezsin millet ihihi

Yorum

Evt servis yüzünden olsa gerek Opel ve Toyota çok fazla var. Ama buluşma kültürü çok yok. Aynı durum motorsiklet için de geçerli. cadde aralarında R6 lar, CBR lar GSX lar görüyorum. Ama forumlara takılıp buluşma işine baktığımda Çanakkale katılımı çok az oluyor maalesef.

Görev yerim Çanakkale 18 Mart Üniv. Terzioğlu kampüsünde bilgisayar müh deyim. Yolunuz düşerse her zaman beklerim

Yorum

Süper hareket olmuş
                        Fotolardan anladığım gibi cennet bir köşeye kapağı atmışsınız
                        Görüşmek dileği ile

Yorum

Fotograflar tabloluk olmuş elinize sağlık
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Meteoroloji Genel Müdürülüğü sitesinde günün fotoğrafı diye bir bölüm var.
                            Orada meteorolojik ögeler içeren fotoğraflar yayınlanıyor. Fotoğrafların üzerinde işlem yapmadan yolluyorsunuz yayınlıyorlar. Bence oraya da yollayın. 2008'den bu yana arşivlenmiş resimler gözüküyor.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                            X