Yanlız paşaoğlunu dynosunda KW çarpım değeri 1.4 olduğundan BG değerlerini eses almanız yanlış olur. Doğru çarpımla Astra 1.4 157bg Insignia da 191,8bg vermiş. Türkiye deki dynoların tutarsızlığınıda işin içine sokarsak normal değerler maşallah.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
son hız cok fazlla gıbı geldı sonucta 1.4 turboda olsa
Dyno üzerinde aracın sanzıman oranı ne kadarsa o kadar yüksek süratlere çıkabiliyor. 1.4 leri 6 ilerimi bilemiyorum ama 6 da da redline a girip 270-280 yapabilirdi. Verilerin tutarsızlığını bu parametre ile destekleyemezsiniz.
Güzel verilerde hem Insignia hem de astra için yaklaşık 40hp nin aktarmada vs kaybolması Demek ki paraya kıyıp güzel bir transmission mod yapsak arabalar uçacak
Paşaoğlunda Dyno day olabileceğini sanmıyorum ztn önü full sıra bekleyen araçlarla dolu başka bir yer araştırıp gidilebilir. Bu arada sizin araç yazılımlı sanırım nerde yapıldı yazılımı ? Bende araştırıyorum fakat daha bir veriye ulaşamadım.
Yorum