Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir KARA da bizden..
Collapse
X
-
Ynt: Bir KARA da bizden..
Teşekkürler arkadaşlar amin cümlemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bu sıralar şu 3-4 gün biyerinden ses geliyor mu veya bi aksilik var mı diye aracı dinlemekle geçecek Benim takıldığım konu teyp dvd800 modeli ama bluetooth olmaması yani konsoldo phone tuşu var basınca bi işlem gerçekleştirmiyor ve config tuşuşunda araç ayarları kısmında telefon ayarları yok anlam veremedim acaba bir aparat mı alınacak veya güncelleme ile falan mı halloluyorİnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FRK_MYDNTeşekkürler arkadaşlar amin cümlemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bu sıralar şu 3-4 gün biyerinden ses geliyor mu veya bi aksilik var mı diye aracı dinlemekle geçecek Benim takıldığım konu teyp dvd800 modeli ama bluetooth olmaması yani konsoldo phone tuşu var basınca bi işlem gerçekleştirmiyor ve config tuşuşunda araç ayarları kısmında telefon ayarları yok anlam veremedim acaba bir aparat mı alınacak veya güncelleme ile falan mı halloluyor
Kontak anahtarı açıkken denedinizmi?2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: erdoOrjinal yazı sahibi: FRK_MYDNTeşekkürler arkadaşlar amin cümlemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bu sıralar şu 3-4 gün biyerinden ses geliyor mu veya bi aksilik var mı diye aracı dinlemekle geçecek Benim takıldığım konu teyp dvd800 modeli ama bluetooth olmaması yani konsoldo phone tuşu var basınca bi işlem gerçekleştirmiyor ve config tuşuşunda araç ayarları kısmında telefon ayarları yok anlam veremedim acaba bir aparat mı alınacak veya güncelleme ile falan mı halloluyor
Kontak anahtarı açıkken denedinizmi?İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --
Yorum
Yorum