Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gök taşının dünyadaki hali: Asteroid İnsignia SIDI:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gök taşının dünyadaki hali: Asteroid İnsignia SIDI

El frenine giden bir kablo var onu çıkarıp şaseye bağlarsanız çalışır. (pioneer double din'de öyle idi)

Yorum

hayırlı olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

arkdaşlar hareket halinde video sürüşü tehlikeye attığı için kapanıyordur şimdiye dek kullandığım 2 farklı araç içinde öyleydi bunda da bu yüzdendir ha konuştuğunuz nasıl iptal ederim ise o konuda yardımcı olamayacam

Yorum

Biraz önce test ettim video meselesini , video sadece vites P de iken oynuyor , vitesi değiştirdiğim anda video kayboluyor , buna nasıl çözüm bulabilirizki ?
          Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
            araç çok guzel maşallah allah kaza bela vermesin acil yakıt verilerini merak ediyoruz paylaşırsan sevınırımm

degerleri sifirlayip yola ciktim Aksam trafigiydi 60 in uzeri hiza cikmadim,sanzimanin yabancisi oldugum icin vites gecislerini biraz acemice yaptim (active select) . Ve otoparka parkettigimde 9.8 idi yine 5 dk falan araci kurcalarken rolantide 10 litreye cikti

Bunun haricinden evden sıfırlayıp çıktım . ev-okul arası 90 ile CC açık gittim 25km , okulda 6.0lt idi ortalama (güzergahtoban ve duble yol) Bunun 3 km si şehir içi ve 4 ışık var. dönüşte de aynı güzegahtan aynı hızda döndüm sağlıklı bir ortalama olması için , eve döndüğümde 6.3 e çıkmıştı ortalama
            Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

çok sevindim bu değerlere demekki biz arabayı çok zorlamazsak o da bizi çok üzmeyecektir benimde evimle işyerim arası gidiş geliş 55 km hep çift şeritli çevre yolu tarzı bir yol trafik çok yoğun değil rcz aracımla 7 ortalmayla iş yerine varıodum demekki bunla 6-6.5 civarı olurum sevindim valla çok korkuttular basarsan 16 17 lt basmassan 10-11 yakar die

Yorum

ama arabayı bayağı okşamak gerekiyor , yoksa yakmak için yer arıyor araç , rcz ile hemen hemen aynı yakar diye tahmin ediyorum

Yorum

Hayırlı olsun.
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlknd
                    ama arabayı bayağı okşamak gerekiyor , yoksa yakmak için yer arıyor araç , rcz ile hemen hemen aynı yakar diye tahmin ediyorum
                    en azından yaktığına değiyormu o onemli demi genel anlamda nasıl buldun arabayı konfor vs kıyaslayacağın bir araba varmı

Yorum

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Yorum

Tetikleyici Kablosunu, Vitesin P Pozisyonunda İken Devreye Giren Swiç e Bağlamışlar Anlaşılan. Bu Konu Biraz Elektronik İşine Girdiği İçin Yetkili Servislere Danışılmasını Ve Mutlaka Orada Yaptırılmasını Öneririm. Ancak Onlar da Tetik Swiçinin Tam Nerede Olduğunu Bilmiyor Olabilirler Araç Yeni Olduğu İçin. Yani Vites Kolunun Yakınında da Olabilir, Başka Bir Yerde de. En Garantisi Cihazın Sökülmesi ve Cihaza Giren Tetikleyici Kablosuna Gerekli İşlemin Yapılması.
                        Ancak Şimdilik Bunun İçin Acele Edilmemesini Öneririm.
                        Hayırlı Olsun Tekrar.

Yorum

Herkese tekrardan tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun

@Beschäler Insignia dediğiniz gibi araç çok yeni , şimdi ilk kullanıcılardan olduğum için dezavantajlıyım , ne servistekiler nede kullanıcılar arabayı tanıyor , bir süre bu konuyu askıya alıp beklemek gerek artık.

@kingofdoom araçla çok yeni tanıştığım için çok fazla yorum yapamıyorum fakat , motor düşük devirlerde çok sessiz , sakin kullanımda hiçbir şekilde motor sesi duymuyorsun , aracın a sutunları biraz sıkıntılı geldi dönüşlerde ön direkler fazla kalın geldi (Connect kullanmama ve alışık olmama rağmen) , bir yerde 90 ile giderken anlık gaza basmam gerekti çok hafif dokun 90 dan 110 a ışınlandı resmen araç , ara hızlanmalarda hiç utandırmacağını belli etti , araçlara meraklı insanlar tarafından gerçekten farkediliyor bakan dönüp bir daha bakıyor ( araç kirli ve camurlu olmasına ragmen ) ses sistemi kötü değil , hem temiz hem yüksek ses verebiliyor , her ne kadar opsiyon kadar iyi olmasada gayet yeterli bence . fren dozlanması hassas değil biraz frene basmak gerekiyor , megane gibi dokunduğun anda fren yapmıyor (bence hassas olması iyi birşey olmazdı) şimdilik aklıma bunlar geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlknd
                            Herkese tekrardan tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun

@Beschäler Insignia dediğiniz gibi araç çok yeni , şimdi ilk kullanıcılardan olduğum için dezavantajlıyım , ne servistekiler nede kullanıcılar arabayı tanıyor , bir süre bu konuyu askıya alıp beklemek gerek artık.

@kingofdoom araçla çok yeni tanıştığım için çok fazla yorum yapamıyorum fakat , motor düşük devirlerde çok sessiz , sakin kullanımda hiçbir şekilde motor sesi duymuyorsun , aracın a sutunları biraz sıkıntılı geldi dönüşlerde ön direkler fazla kalın geldi (Connect kullanmama ve alışık olmama rağmen) , bir yerde 90 ile giderken anlık gaza basmam gerekti çok hafif dokun 90 dan 110 a ışınlandı resmen araç , ara hızlanmalarda hiç utandırmacağını belli etti , araçlara meraklı insanlar tarafından gerçekten farkediliyor bakan dönüp bir daha bakıyor ( araç kirli ve camurlu olmasına ragmen ) ses sistemi kötü değil , hem temiz hem yüksek ses verebiliyor , her ne kadar opsiyon kadar iyi olmasada gayet yeterli bence . fren dozlanması hassas değil biraz frene basmak gerekiyor , megane gibi dokunduğun anda fren yapmıyor (bence hassas olması iyi birşey olmazdı) şimdilik aklıma bunlar geldi
                            Teşekürler yararlı bilgilerin için

Yorum

hayırlı olsun güle güle kullanın. ben de asteroid gri alacaktım ancak renk içime sinmediği için vazgeçtim. hakim gri düşünüyorum ancak araç yok. kısmet bekliyeceğiz. yılbaşından sonra aynı fiyatlara alabilirmiyiz.

Yorum

Birkaç gün önce beyazevlerden geçmiş olma ihtimaliniz var mı???
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X