Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Odak Dynamisc'in ordaki benzincide fotoğraf çekelim dedik.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Odak Dynamisc'in ordaki benzincide fotoğraf çekelim dedik.

Öncelikle Tüm abilerimin kurban bayramını kutlu olsun.

Birçok kişi gibi bizde Rabbimizin izniyle kurban kesmeyi niyet ettik ve gidiş geliş birkaç yüz km falan bir yol kat ederek kurbanımızı kestik inşallah. Orda ben arabayı kurbanlarla uğraşırkene market işlerine falan filan çocukları gezdirdim tuzla tarafında arabayla 1 tane polis yok hep yokuşlu bir yer gezdim gezdim arabayla.Döner ayakta baktık araba lpg tüpü lambası 1 e düşmüş araba teklemeye başlıyor tatatatat diye haha . Odak'ın ordaki benzinciye girerek gazımızı doldurduk o andada bir fotoğraf karesi aliyim dedim dükkana girecektimde bayramda kapalı olur diye gitmedim. şans diyelim Ali abinin OPC'sini benzettim dükkanın içindeydi ama o sedandı çok benziyordu benzettim bende bi an ve mutlu son olarak eve dönüş için yola çıktık ve birkaç dakika içinde eve gittik(İstanbulun trafiğine uyuzum)

Resimlerin üzerine tıklayın büyüyecektir.

Ynt: Odak Dynamisc'in ordaki benzincide fotoğraf çekelim dedik.

Sevgili berat,
    Senin profilinde yaşın 13 görünüyor. Ben şimdi anlamadım sen 13 yaşındasın veçocukları arabamla gezdirmeye mi çıktın.
    Bu kadar yazıyı yazdığına göre o yaşta değil direksiyona oturmak neredeyse ön koltukta oturmanın bile yanlış olduğunu da biliyorsundur.
    Senin bu yazdıkların doğruysa seni şiddetle kınıyorum. Bu davranışlarından vazgeçmeni istiyorum.

Bu sitede yazan ağabeylerin tecrübeli sürücüler. Trafik oyun değildir ve oyuna gelmez. Hele çocukluğa hiç gelmez.

Site yönetiminin izniyle: biz seni otomobile meraklı bir (küçük) kardeş olarak muhatap aldık. Trafikte hayatımızı tehlikeye at diye değil.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci abim dediğin doğru normal yoldada ben araba sürmem yaşımdan dolayı sadece boş yerlerde tenhalarda saatte 5-6 tane araba geçen bir yerde gezdirdim dediklerini bende yanlış demiyorum normaldede sürmüyorum zaten sadece boş yerlerde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
        Naci abim dediğin doğru normal yoldada ben araba sürmem yaşımdan dolayı sadece boş yerlerde tenhalarda saatte 5-6 tane araba geçen bir yerde gezdirdim dediklerini bende yanlış demiyorum normaldede sürmüyorum zaten sadece boş yerlerde.
        Sevgili Berat,
        Yanlış yanlıştır , nerede yapıldığı fark etmez.
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

naci hicamin dedigi gibi ehliyetsiz arac surnek cok buyuk bir yanlistir zamani gelince zaten gerekli dersleri aldiktan sonra ehliyetini alnaya hak kazandiktan sonra aracinla gezer tozarsin allah gostermesin basit maddi hasarli bir kaza yapsan sigorta bile kabul etmiyor sana birsey olsa yada baskasina olsa dusunmesi bile kotu seyler sen sen ol bu tur maceralara atilma police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Öncelikle Fatih ve Naci abilerim sizlerden Allah razı olsun. Ben arabaya daha yeni adım atan neyaptığını bilmeyen sürerken heyecanlanan neyi neyapacağını hesaplayamayan bir insan değilim kaç zamandır süre süre alıştık herşeye ama dediğin doğru abim nekadar güzel kurallara uyarak sürsem bile Allah muhafaza bir kazada %100 ben suçlu durumuna girerim ehliyetsiz olduğum için. Gittiğimiz yerde ne sokaklarda araba nede çocuklar vardı bomboş incin oynayan bayramda millet memleketlerine gitmiş heralde hep bende ordaki parka götürdüm çocukları hazır ordaykende arabanın fotoğraflarını çektim kesim işlemleri bittiğindede çocukları eve götürdüm tekrardan bu yani normal ehliyetli bir sürücü gibi sürekli sürmüyorum yani abi ama genede HER KONUDA HAKLISINIZ.

Yorum

hacı senin yas yazdıklarına bakılırsa 13 den büyük gibi he bizde senin yasında iken öyle düşünüyoduk ama sonra anladık ki dogru bi hareket deil uzak dur derim direksiyondan
              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
              uçan teneke fiorino

Yorum

Öncelikle Fatih ve Naci abilerim sizlerden Allah razı olsun. Ben arabaya daha yeni adım atan neyaptığını bilmeyen sürerken heyecanlanan neyi neyapacağını hesaplayamayan bir insan değilim kaç zamandır süre süre alıştık herşeye ama dediğin doğru abim nekadar güzel kurallara uyarak sürsem bile Allah muhafaza bir kazada %100 ben suçlu durumuna girerim ehliyetsiz olduğum için. Gittiğimiz yerde ne sokaklarda araba nede çocuklar vardı bomboş incin oynayan bayramda millet memleketlerine gitmiş heralde hep bende ordaki parka götürdüm çocukları hazır ordaykende arabanın fotoğraflarını çektim kesim işlemleri bittiğindede çocukları eve götürdüm tekrardan bu yani normal ehliyetli bir sürücü gibi sürekli sürmüyorum yani abi ama genede HER KONUDA HAKLISINIZ.
                berat cım Allah sen uzak etsin alt komsumuz(17) gecelerı sık sık araç kullanırdı. yaklasık 1 ay once babası nezaretınde araç süreerken zincirleme kazaya 2 cı arac olarak karıstı. aslında kusurun en arkadakı araçta olmasına ragmen kusurlu cıktı. karsı araçların onarılmasının ardından kendı sıgortalarından 23 500 tl cıvarı tazmınat bedelı geldı. aslında bende yaklasık 1 5 sene cıvarında ehlıyetsız araç kullanmamın dısında su an halen ehlıyetsız araç kullanıyorum ama yapmasan daha iyi olur demeden geçemeceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                  hacı senin yas yazdıklarına bakılırsa 13 den büyük gibi he bizde senin yasında iken öyle düşünüyoduk ama sonra anladık ki dogru bi hareket deil uzak dur derim direksiyondan
                  Yusuf abim gerçekte göreydin birde beni saygı,edep,ahlak,karakteristik düzen,uslub vb. herşeyden önce gelir, Allaha şükür bende bu konularda yaşımın katlarından dahada sağlam gibiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BABOLİ
                    berat cım Allah sen uzak etsin alt komsumuz(17) gecelerı sık sık araç kullanırdı. yaklasık 1 ay once babası nezaretınde araç süreerken zincirleme kazaya 2 cı arac olarak karıstı. aslında kusurun en arkadakı araçta olmasına ragmen kusurlu cıktı. karsı araçların onarılmasının ardından kendı sıgortalarından 23 500 tl cıvarı tazmınat bedelı geldı. aslında bende yaklasık 1 5 sene cıvarında ehlıyetsız araç kullanmamın dısında su an halen ehlıyetsız araç kullanıyorum ama yapmasan daha iyi olur demeden geçemeceğim.

Duan için Allah senden razı olsun abim. Ben sık sık araç kullanmam olsada olmasada arabamızda yok zaten abimin insigniası var okadar oda işe gidip geliyor. Eğer bayram seyranlarda bize arabayı verirse ortam müsaaitse alır biraz turlarım yerine geri koyarım.Herşeyin neyin ne olduğunu Allahın izniyle ben çok iyi biliyorum abim ama işte bir heves.

Yorum

Sevgili kardeşim bende araba kullanmaya 12 yasımda başladım babam bazı nedenlerden dolayı o yasta öğretti ama sadece köyde kullandım hiç babamın müsaadesi olmadan dışarı çıkmadım 16 yasımda 1 kere Karadeniz sahil yoluna çıkmıştım arkadaslarımı toplayıp hani hava yapmak maksadıyla 2 seriltik yerden 3 araba geçtik benim süratım 160 civarıydı ondan sonra birdaha yapmadım orada biraz heyecan yapsam babamı cok büyük sıkıntıya sokardım17 yasımdada bir kere mecburiyetten istanbulda kullandım hiç kaza yapmadım suana kadar inşallah yapmamda 13 yas İstanbul için uygun degil ve küçük cocuklar var arabanda sen iyi kullanıyorsun arkadan biri geldi sana vurdu Allah korusun vefat edenler oldu veya cocuğun biri yola fırladı vurdun bunun vicdan azabıyla yaşanmaz oyuzden hem maddi hem manevi olarak yapma birdaha bende cok hevedliydiöm senin yasında ama babama karsı sorumluluk hissettiğim için yapmadım sende öyle ol babanın basını agrıtma gereksiz yere.
                      2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                      Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                        Sevgili kardeşim bende araba kullanmaya 12 yasımda başladım babam bazı nedenlerden dolayı o yasta öğretti ama sadece köyde kullandım hiç babamın müsaadesi olmadan dışarı çıkmadım 16 yasımda 1 kere Karadeniz sahil yoluna çıkmıştım arkadaslarımı toplayıp hani hava yapmak maksadıyla 2 seriltik yerden 3 araba geçtik benim süratım 160 civarıydı ondan sonra birdaha yapmadım orada biraz heyecan yapsam babamı cok büyük sıkıntıya sokardım17 yasımdada bir kere mecburiyetten istanbulda kullandım hiç kaza yapmadım suana kadar inşallah yapmamda 13 yas İstanbul için uygun degil ve küçük cocuklar var arabanda sen iyi kullanıyorsun arkadan biri geldi sana vurdu Allah korusun vefat edenler oldu veya cocuğun biri yola fırladı vurdun bunun vicdan azabıyla yaşanmaz oyuzden hem maddi hem manevi olarak yapma birdaha bende cok hevedliydiöm senin yasında ama babama karsı sorumluluk hissettiğim için yapmadım sende öyle ol babanın basını agrıtma gereksiz yere.
                        Doğru söze ne denir...
                        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                          çok doğrusun usta işte bitakım bende senin gibiyim tek fark istanbul olması

Yorum

İşleniyor...
                          X