Ynt: Yeğenim oldu ve hastane yakınlarında ekipten birinin aracını gördüm çektim.
Hayırlı olsun
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ynt: Yeğenim oldu ve hastane yakınlarında ekipten birinin aracını gördüm çektim.
Insignia sahiplerinin kalbinin bir ucunda da olsa mutlaka bir hız tutkusu vardır. Farklı şekillerde de olsa bunu tatmin etmesini bilmek lazım. Kurallara uymak şart....
Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
Hepinizden Allah Razı Olsun Abilerim Saolun. Nurettin abiyi görüp tanışabileydim dahada iyi olucaktı tanıdık görünce hemen çektim iyiki rolleyes. Burdan Arabayla odak'a gitsem çağrı abi ben kovalayarak kovar biliyorum ehliyetsizim diye otobüsle gitmeye çalışıcam artık. Tanışabildiğim kadar tüm abilerimle tanışmak abi kardeş ortamı kurmak istiyorum. rolleyes
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
Hepinizden Allah Razı Olsun Abilerim Saolun. Nurettin abiyi görüp tanışabileydim dahada iyi olucaktı tanıdık görünce hemen çektim iyiki rolleyes. Burdan Arabayla odak'a gitsem çağrı abi ben kovalayarak kovar biliyorum ehliyetsizim diye otobüsle gitmeye çalışıcam artık. Tanışabildiğim kadar tüm abilerimle tanışmak abi kardeş ortamı kurmak istiyorum. rolleyes
Yorum