Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeğenim oldu ve hastane yakınlarında ekipten birinin aracını gördüm çektim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeğenim oldu ve hastane yakınlarında ekipten birinin aracını gördüm çektim.

Hayırlı olsun
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ynt: Yeğenim oldu ve hastane yakınlarında ekipten birinin aracını gördüm çektim.

Orjinal yazı sahibi: smg05
      Nurettin abiyi nasıl yakalayamadınız anlamadım
      Araba hareket halindeymiş ya... ( malum hareket halindeki bir 1,6 turboyu yakalamak her babayiğidin harcı değil)
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Insignia sahiplerinin kalbinin bir ucunda da olsa mutlaka bir hız tutkusu vardır. Farklı şekillerde de olsa bunu tatmin etmesini bilmek lazım. Kurallara uymak şart....
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
          Hepinizden Allah Razı Olsun Abilerim Saolun. Nurettin abiyi görüp tanışabileydim dahada iyi olucaktı tanıdık görünce hemen çektim iyiki rolleyes. Burdan Arabayla odak'a gitsem çağrı abi ben kovalayarak kovar biliyorum ehliyetsizim diye otobüsle gitmeye çalışıcam artık. Tanışabildiğim kadar tüm abilerimle tanışmak abi kardeş ortamı kurmak istiyorum. rolleyes
          O ne öz güven o...!
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            Hayırlı olsun
            Eyvallah Saol Abim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
              Orjinal yazı sahibi: smg05
              Nurettin abiyi nasıl yakalayamadınız anlamadım
              Araba hareket halindeymiş ya... ( malum hareket halindeki bir 1,6 turboyu yakalamak her babayiğidin harcı değil)
              Yayan bir şekilde nasıl yakaliyim abim Allah aşkına

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
                Hepinizden Allah Razı Olsun Abilerim Saolun. Nurettin abiyi görüp tanışabileydim dahada iyi olucaktı tanıdık görünce hemen çektim iyiki rolleyes. Burdan Arabayla odak'a gitsem çağrı abi ben kovalayarak kovar biliyorum ehliyetsizim diye otobüsle gitmeye çalışıcam artık. Tanışabildiğim kadar tüm abilerimle tanışmak abi kardeş ortamı kurmak istiyorum. rolleyes
                O ne öz güven o...!

Öyle abim kendine güvenmeyen bir işi başaramaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Kardesım Rabbım analı babalı saglıklı sıhhatlı buyumeyı nasıb etsın bebegımıze,bu arada bula bula patronu bulmussun tebrıkler ihihi ihihi

haha haha haha
                  [center]
                  İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                    Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                    Kardesım Rabbım analı babalı saglıklı sıhhatlı buyumeyı nasıb etsın bebegımıze,bu arada bula bula patronu bulmussun tebrıkler ihihi ihihi

haha haha haha

rolleyes rolleyes rolleyes

Yorum

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
                      Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                      GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                        hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
                        Eyvallah Abim Allah Razı olsun

Yorum

İşleniyor...
                        X