Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yunanistan Turu
Collapse
X
-
Ynt: Yunanistan Turu
Orjinal yazı sahibi: FunkyairSelanik hep içimde bir kalan bir sevda
Gidiş dönüş
zaman ve masraf olarak paylaşımda bulunabilir misin ?
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahBen kendi aracimla atinaya kadar gittim,hiçbir sıkıntı yasamamistim.Cok ta keyifli yolları var son sürat ve dümdüz otobanhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
ben Yunanistan uyrukluyum anneannem ve dedem hala orada yaşıyorlar her tatilde biz de aracımıza atlar gideriz o taraflara...
gitmek isteyen olursa yardım etmekten mutluluk duyarım
masraf olarak istanbul-iskeçe (bizim bulunduğumuz şehir) arası 400 km olup selanik iskeçe'den yaklaşık 300 km daha ileride
gümrük masrafı olarak araç için yeşil sigorta ve uluslar arası geçerli ehliyet gerekiyor
yılbaşından sonra ehliyeti çevirmeye gerek kalmayacağı da yeni bilgiler arasında ama yeşil sigorta için 15 günlük 63€ hala ödeniyorya kendine gel ya da bize gidelim...
Yorum
-
Ben Selanik'i ve Atina'yı görme şansı buldum. Bizim Ege ile aynı, çok keyifli yerler. Türkiye'de ne varsa aşağı yukarı aynıları orada da var. Kaburga ısmarlamıştı bir müşterim bana orda. Açık büfe kaburga ama, şişene kadar yemiştik çok iyiydi. Bolca motor hatırlıyorum, plajları da gayet güzeldi. Atina'dan girmiştim Yunanistan'a ve oradan Selanik'e geçmiştim araba kiralayıp. Arada bir otoyol var, kocaman tabelalarla "Avrupa birliği tarafından yaptırılmıştır." yazıyordu İngilizce olarak. Turnikeleri protesto etmek için sürücüler elleriyle itip turnikeleri açıyorlardıAma gerçekten çok pahalıydı. Bir kaç yüz kilometre için nerdeyse 50 tl para vermiştim. Çok koymuştu. Yolda arkadaşım yüksekçe bir dağ gösterip Olimpos olduğunda ısrarcı olmuştu ama aslı var mı bilemiyorum. Otobana çok uzak değildi. Güzel yerdir, ben beğeniyorum. Yalnız Atatürk'ün evi o değil aslında
Eşyalar da o evin eşyaları değil bilginiz olsun
Aklıma geldi, Selanik'te ciddi protestoların olduğu dönemde de ben ordaydım. Bir kovalamanın ortasında kalıp gaz bombası yemişliğim var. Gerçi daha doğrusu bombanın dumanı bana gelmedi ama baya bi koşup kaçmıştık meslektaşımla, otele zor attık kendimizi. Ertesi sabah protestolar büyük bir kavşakta devam ediyordu
Bugünlerde sakim ama, bir sorun yok.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum