Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jantlarımın yeni rengi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• jantlarımın yeni rengi

jantlarımdaki vernik atmasından dolayı bende bir değişiklik yaptırayım dedim ve aşağıdakisonucu aldım tabi cep telefonunun çekimi pek kaliteli değil kusura bakmayın

insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Ynt: jantlarımın yeni rengi

Öncelikle hayırlı olsun ama koyu renk olduğu içni aynı renk tercihi biraz boğmuş gibi gözüküyor, piano black siyah çok daha şık durur diye düşünüyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Güzel olmuş, gunmetal renk jantlara çok yakışıyor bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
        Öncelikle hayırlı olsun ama koyu renk olduğu içni aynı renk tercihi biraz boğmuş gibi gözüküyor, piano black siyah çok daha şık durur diye düşünüyorum
        aslında koyu değil parlak vernik var üstünde ve ışıga göre renk değiştiriyor tabi benim telefonun çekim gücü bukadar

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        Güzel olmuş, gunmetal renk jantlara çok yakışıyor bence.
        teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
          bence de iyi durmadı (arabanızın fotolarıyla fotoşop da oynayarak daha net fikir edinebilirdiniz... boyamadan önce )

Yorum

Moralinizi bozmak gibi olmasın,yanlış anlamayın,kusura bakmayın ama bence de yakışmamış. Kendi rengi ya da siyah daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Farklı bir çalışma olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tüm yorumlar için teşekkürler ,dediğim gibi telin çekim kalitesi çok kötü ve jant ışığı alış açısına göre farklı görünüyor.

Yorum

bencede Güzel olmuş
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

güzel olmuş
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                    X